5
(4)

Det kan være deilig og frigjørende å gi etter for impulsen til å finne nye partnere og ha uforpliktende sex. Ikke slutt med det hvis du får det du ønsker ut av det. Dette tipset er for deg som ikke alltid føler deg bra etter uforpliktende sex.

De av oss som har uforpliktende sex kan noen ganger gjenta opplevelser som vi egentlig ikke syns at var 100 prosent tilfredsstillende. Dagens tips handler om å åpne for mer intimitet.

Dagens sjekkekultur, særlig blant menn som har sex med menn kan være veldig rett på sak. Det fungerer fint for mange, men hvis du føler deg brukt eller litt tom etterpå, så husk at du har lov til å be om det du vil ha. Dersom du vil ha mer intimitet så vær gjerne åpen om at du ønsker at dere skal bruke mer tid på å utforske hverandres kropper, kanskje dusje sammen, eller å kose litt etter sex.

Det er aldri noen garantier for at man får samtykke til det, men prøv å styr unna partnere som du i utgangspunktet ikke er kompatibel med. Å være åpen om hva man ønsker øker sjansene for å få det ganske betraktelig.

Når man bruker mye tid på å jage etter potensielle sexpartnere så kan motivet for å gjøre det havne litt i bakgrunnen. Hvis du har lyst til å sende partner(e) på dør etter at de har kommet inn døren, så kan det være verdt å forske litt i hvorfor. Er det fordi du først og fremst søker bekreftelse på at du er verdt å ha sex med, at det har blitt en vane å chatte og forsøke å få sex uten at du helt husker hvorfor lenger, eller trenger du bare å kommunisere litt mer om ønsker og behov?

Husk at intimitet ikke må bety en langvarig forpliktelse. Du kan begrense opplevelsen til alt fra noen minutter til så lenge dere ønsker og har behov for. Vær åpen om at du ønsker aftercare, eller om du vil tilbringe litt tid sammen. Det er sårbart å be om det man ønsker, men kanskje åpner det seg en ny verden av muligheter hvis du er åpen om og får dekket behovet for litt nærhet.

Kilde: Queerty.com

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This