0
(0)

Det er slett ikke størrelsen på penis, men lysten til å ha sex som er det store problemet for mange menn.

Dessuten, rollen som erobreren og jegeren er på mange måter i ferd med å smuldre bort for mannen på den seksuelle arenaen. Når manus endres i den erotiske leken, kan det være en utfordring for mange menn. Og da har vi ikke engang nevnt #metoo.

På samme måte som kvinnelig seksualitet i mange år var et ikke-tema, så kan det synes som om menns sex-problemer et ikke-tema i dagens prestasjonssamfunn.

MEST OM STØRRELSEN PÅ PIKKEN

Menn sliter med litt av hvert når det gjelder sex og seksualitet, men samtidig er det ikke disse temaene man lettest finner saker om, i typiske mannfolkblader eller på nettet. I mannfolkbladene handler det ofte opp størrelsen på pikken, hvordan få den til å stå mest mulig, hvordan nedlegge flest mulig damer og få dama til å utføre munnsex. 

Og så er det jo dette med følelser og kommunikasjon da, uten å sette noen i bås, her er det nok en del menn som har noen utfordringer.

SPØR OM MENTAL, FYSISK OG SEKSUELL HELSE

Haakon Aars, lege, psykiater og sexolog, kom i 2011 ut med boken «Menns Seksualitet» (Cappelen Damm), og han er en av flere fagfolk her på Seksualitet24 som stiller sin kunnskap, ekspertise og erfaring til disposisjon for «Herreklubben»; hvor vi først og fremst setter søkelyset på mannfolkas sexliv og seksualitet.

Haakon er med og svarer på spørsmål fra leserne og her er det fritt fram til å spørre om hva som helst; om fysisk, mental eller seksuell helse. Det er spørsmålene fra leserne som peker ut veien videre, og flere sexologer og andre fagfolk vil etter hvert bidra med sine svar alt etter hva som dukker opp av spørsmål.

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

0 / 5. 0

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This