0
(0)

En mann i 20-årene fra Bergen er tiltalt for å ha solgt seksuelle tjenester med en mindreårig jente for 4.000 kroner via Snapchat.

Mannen ble pågrepet og varetektsfengslet for narkotikaforbrytelser i november i fjor. I januar ble tiltalen utvidet til å omfatte menneskehandel, melder NRK.

Politiet er sparsommelig med informasjon av hensyn til etterforskningen, men politiadvokat Asbjørn Onarheim i Vest politidistrikt bekrefter at flere personer er fornærmet.

Ifølge NRK er de fornærmede i ulike aldre, og flere politidistrikter er koblet inn i saken.

Mannen er tidligere dømt til fengsel for seksuell omgang med en person under 14 år.

En mann som kjøpte tjenestene som ble tilbudt via Snapchat, er tiltalt for kjøp av seksuelle tjenester og seksuell omgang med en mindreårig. Han har innrømmet kjøpet og skal møte i retten i juni.

DERFOR PUBLISERER
VI DENNE SAKEN

Hva har denne nyhetssaken på en sexpositiv nettside å gjøre, tenker du kanskje? Vi skriver om dette fordi vi ikke vil late som om seksualitet ikke har negative sider.

Sex uten samtykke, enten det er i kombinasjon med vold og trusler eller ikke, er ikke sex, det er overgrep og en kriminell handling som bør både anmeldes og straffes.

Både overgriper og offer kan være personer man ikke ser for seg i disse rollene, og sånn sett kan dette skje med hvem som helst, uansett status, roller, alder, kjønn, seksuell legning og etnisk, kulturell eller sosial bakgrunn.

Dersom du er blitt utsatt for overgrep bør du ta kontakt med fastlegen din eller ditt lokale krisesenter, politiet på 02800, er liv og helse i fare kan du ringe 112, støttesenter for kriminalutsatte på 800 40 008, eller du kan ta kontakt med DIXI Ressurssenter, som er et lavterskeltilbud for deg som er utsatt for seksuelle overgrep, eller kjenner noen som er utsatt, på telefon 22 44 40 50.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

0 / 5. 0

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This