5
(2)

Denne siden er et kommersielt samarbeid mellom Seksualitet24.no og Sinful.no og inneholder betalt innhold.

Mange muligheter med kreativ par-vibrator

av | 17 jul 2021 | Nyheter, Sinful

Jeg er relativt erfaren med sexleketøy og har det meste fra før, men ble nysgjerrig på denne fordi den har en så original fasong. Forventningene var ikke veldig høye, men den var ikke så dyr, så hvorfor ikke prøve?

Emballasjen er relativt enkel, en sort og hvit eske som inneholder leketøyet, ladekabel og en liten bruksanvisning. Personlig er jeg ikke så opptatt av hvordan innpakningen ser ut, det er produktet som er viktig. Luksuriøs innpakning kan noen ganger kamuflere høyst ordinære leketøy. Når jeg pakket den ut, så renset jeg den og satte jeg den på opplading. Pluggen trengte en litt bestemt dytt for å komme på plass, men det var ikke vanskelig.

Når jeg gikk for å sjekke om den var klar, så fant jeg til min store overraskelse min samboer i ferd med å bruke den. Han hadde funnet den og lurt på hvordan den fungerte. I den ene enden ser den ut som en ganske tradisjonell stavvibrator, men i den andre enden har den en ring som ikke er helt lukket, eller «armer».

Min samboer brukte den lange enden som håndtak og førte «ringen» opp og ned langs penis. Leketøyet vibrerer behagelig, og det er mange innstillinger helt fra «mmmm» til «oi!» Vi utforsket flere funksjoner sammen, og fant ut at den er deilig både på brystvorter, på klitoris og til penetrering med den lange enden. Vi var både tilfredsstilte og syntes vi hadde fått utforsket litt av hvert når vi var ferdige.

Hver ende av vibratoren har sin egen motor som kan brukes hver for seg, eller samtidig. Leketøyet er helt vanntett, og lager ikke mye lyd til å ha så kraftige motorer. Materialet er behagelig silikon som føles fantastisk mot huden, særlig med glidemiddel i tillegg. En bonus er at den er helt vanntett, og tåler å bli brukt i dusjen, og at man blir skikkelig våt.

Hvis vi skulle kritisere noe så er det at på-knappene er merket manns- og kvinnesymbol. Det er unødvendig. Dette kunne lett blitt markedsført som et kjønnsnøytralt leketøy til en eller flere i stedet for å så tydelig være til et heterofilt par, men det viktigste er at det faktisk vil fungere for veldig mange.

Når vi fant fram bruksanvisningen så oppdaget vi at vi ikke hadde vært så kreative som vi trodde.

Der var det tegninger av enda flere måter å bruke den på. Blant annet kan man ha armene rundt penis og bruke den til dobbelt penetrering, og armene kan brukes på klitoris eller brystvorter. Vibratoren har blitt flittig brukt av begge i paret, både hver for oss og sammen.

Vibratoren kjennes passelig tung og solid ut, og vi liker at den er sort og dermed nøytral i fargen. Vibrasjonene er kraftige, og ga oss begge orgasmer, både via klitoris, penis og g-punktet. Størrelsen er god, men på ingen måte avskrekkende med sine 15 cm i lengde på staven, og 3,6 cm i diameter.

Vi anbefaler begge denne vibratoren, både til single og par. Leketøyet gir mye rom for å teste nye ting hvis man har lyst til det, og vi har til og med gitt bort en i bryllupsgave siden vår ble tatt i bruk.

Husk alltid å ha rikelig med glidemiddel tilgjengelig, spesielt dersom dildoen skal brukes analt.

Husk alltid å rengjøre dildoen dersom strapon skal brukes både vaginalt og analt.

Gå til webshopen via denne lenken.

Orgasmeheltene på Seksualitet24 er på oppdrag for Sinful.no. Oppdraget er enkelt: spor opp de beste orgasmene!

Våre helter tester og omtaler sexleketøy- og hjelpemidler fra Sinful.no. Med hånda på hjertet lover vi at dersom produktet ikke holder mål, så blir det ikke anbefalt av orgasmeheltene. Alle sexleketøy og -hjelpemidler må oppnå minst seks av ti poeng for å bli omtalt. Alle produktene er testet av norske orgasmehelter som rapporterer direkte til Seksualitet24.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This