5
(5)

De av oss som syns det er sexy å lugge eller å bli lugget i håret kjenner gjerne til noen metoder som vi syns fungerer bra. Dagens tips handler om hvordan man lugger.

Det første tipset er å alltid ha samtykke før man lugger. Ikke alle liker det, og det er også bra å sjekke om metoden man har tenkt å bruke er velkommen.

Noen teknikker som kan være bra er å samle håret i en hestehale og dra i den ønskede mengden med hår. Husk at det kan føles vondere og være større risiko for å dra ut hår dersom du lager en mindre hestehale. Denne teknikken fungerer best på mennesker med litt lengde på håret. Du kan også flette fingrene inn i håret og legge fingrene flatt mot hodebunnen. Du klemmer fast hår mellom fingrene mens du løfter hånden og lugger. Dette er en bra metode på noen som har kortere hår, eller krøller.

Unngå å dra i håret i nakken, på sidene eller panneluggen hvis ikke det er tydelig avtalt. Dette er ofte de mest følsomme områdene. Dra i håret på toppen eller baksiden av hodet. Ikke lugg fra endene. Når du løsner grepet, pass på at ikke fingrene blir sittende i håret slik at du lugger ekstra på vei ut.

Ta gjerne av ringer, armbånd eller armbåndsur på forhånd.

Forsikre deg om at din partner ikke har parykk eller løshår før du lugger.

Tenk på at nakken må skånes og stopp hvis mottaker føler ubehag eller smerte i nakken. Unngå dette ved å dra fram og tilbake i stedet for fra side til side (nikking i stedet for risting på hodet) og å ikke dra for raskt og risikere whiplash.

Etter leken kan du massere hodebunnen til mottakeren, kjøle ned området og gi andre typer aftercare.

Det handler ikke om å trekke hardest i håret, men om å skape den rette stemningen. En selvsikker innstilling, dominans eller et intenst blikk betyr like mye som kraften en bruker, og smerteopplevelsen er ulik fra person til person.

Kilde: @lifewflo på Instagram

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 5

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This