3
(2)

Hvis dere er i det romantiske eller sexy hjørnet så kan det å lese en erotisk novelle sammen være det som skal til for å blåse liv i gløden.

Erotiske noveller finnes i alle mulige kategorier og om dere ikke finner en som passer dere perfekt, så kan dere bytte på å velge.

Når man leser noveller så må man bruke fantasien og se for seg personene og handlingene. For noen vil det føles mer erotisk enn å se det gjort i en film. Dessuten så kan det være ekstra pirrende å høre en partner lese høyt. Hvis dere syns det er utfordrende å snakke om sex eller å si eksplisitte ting til hverandre, så kan det å lese noveller høyt være en fin måte å øve på.

Blir dere så inspirerte at dere vil kaste dere over hverandre så er det bare å legge fra seg novellen. Den kan dere ta fram igjen når som helst hvis dere får lyst til det. Andre måter å nyte noveller på er at en leser og den andre onanerer, at en leser og at den andre utforsker kroppen til leseren (Hvor lenge klarer man å lese da mon tro?) eller at man spiller inn et favorittavsnitt og sende det til kjæresten på voicemail som en hyggelig overraskelse.

Når dere har lest noen noveller sammen, så blir dere kanskje inspirerte til å skrive en selv.

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

3 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This