3
(2)

Denne siden er et kommersielt samarbeid mellom Seksualitet24.no og Sinful.no og inneholder betalt innhold.

Leketøyet for damer som vil ha valuta for pengene!

av | 15 mai 2021 | Nyheter, Sinful

«Ja, ja og atter jaaaa!» Orgasmehelt og leketøy-tester Vanilja var rimelig godt fornøyd med «Fantasy For Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator». Men hun har også et par ankepunkt som ikke er så veldig negative, men som kan være greit å ha i bakhodet.

Dette var virkelig et deilig sexleketøy, men det er kanskje ikke din første vibrator? Ikke det at du ikke sjekke denne ut om du ser på deg selv som en fersking når det gjelder sexleketøy, men den har såpass mange funksjoner og knapper og man kan lett bli litt overveldet i begynnelsen.

Drevene damer som allerede har en vibrator i nattbordskuffen, vil virkelig nyte å oppdage hva denne stimulatoren har å tilby.

Jeg likte veldig godt at det var to størrelser på «koppen» med i esken. Dette var gunstig når jeg ville prøve den på brystene.

Man får også to silikonhetter til «tungen», noe som gjorde at det ble mye enklere å rengjøre den etterpå, og det gjorde også at tungen traff klitoris mens koppen var på.

Leken er også helt vanntett, som gjør både rengjøring og bruk lettere. Selve håndtaket er behagelig å holde i, ikke bare det, det fungerer også som en vibrator. En helt vanlig vibrator som er formet slik at den treffer g-punktet akkurat der den skal.

Vanligvis kan slike vibratorer være ganske harde på enden, men denne har en større del som kun er silikon og det gjør det mye enklere å treffe riktig sted du vil, selv om du liker hardt press eller ikke, i tillegg til vibrasjon.

Vibrasjonen trenger ikke stå på og fungerer derfor veldig godt som vanlig dildo til g-punkts massasje. Vibrasjonen går fra mild til meget kraftig og den har også flere intervallprogram.

Den fungerte meget bra på g-punksmassasje og er også sterk nok i seg selv til å gi klitorisorgasmer. Selve tungen er meget spennende. Den er stiv, så du kan bruke litt kraft og presse den mot klitoris hvis du liker det.

Den har også flere type hastigheter og er en helt annen følelse enn å bli tilfredsstilt med bare vibrasjon. Har du aldri prøvd en tungeslikker før, er du nødt til å teste denne!

I tillegg får du nemlig g-punktsvibrator og sugekopp i én og samme vibrator. I tillegg så har den en egen funksjon som gjør at du får full sugeeffekt. Den fungerer også godt på nippelen.

Eneste minuset som jeg kan komme på er, at den lager mer lyd enn jeg er vant til på grunn av tungefunksjonen og mekanismen.

Det slo meg at dette produktet må passe perfekt for kvinner som ønsker flere produkter i et. Som ønsker valuta for pengene og et leketøy de de kan bruke til forskjellige anledninger.

Jeg må ærlig innrømme at jeg brukte litt tid på å finne ut hvordan jeg skulle gjøre dette med denne pumpen og samtidig ha på tungen. Følte ikke at tungen rakk helt bort til klitoris – kanskje midt på, men jeg liker vibrasjon på sidene – men da jeg fant en teknikk for få skikkelig vakuum, da var det som en eksplosjon av sanseopplevelser.

Et lite tips: Hvis du holder for det lille luftehullet rett over der man lader, vil du oppleve at trykket på sugingen blir bedre, hvis du skulle ønske det.

Gå direkte til produktet i webshopen via denne lenken.

Orgasmeheltene på Seksualitet24 er på oppdrag for Sinful.no. Oppdraget er enkelt: spor opp de beste orgasmene!

Våre helter tester og omtaler sexleketøy- og hjelpemidler fra Sinful.no. Med hånda på hjertet lover vi at dersom produktet ikke holder mål, så blir det ikke anbefalt av orgasmeheltene. Alle sexleketøy og -hjelpemidler må oppnå minst seks av ti poeng for å bli omtalt. Alle produktene er testet av norske orgasmehelter som rapporterer direkte til Seksualitet24.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

3 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This