5
(7)

Mange setter pris på penetrerende analsex med analkuler, dildo, eller buttplug.

Kanskje har du sett på slike leketøy og undret deg over hvorfor de fleste slike leketøy har utvidet bunn, eller et slags “anker”?

Dagens tips handler om at en bør kjøpe og bruke leketøy med utvidet bunn.

Når man bruker sexleketøy i vagina, så vil sexleketøyet vanligvis komme ut av seg selv hvis man ikke holder det inne. Analt er det ikke slik. Derfor bør du alltid bruke sexleketøy med utvidet bunn analt.

Hvis man setter inn et leketøy uten utvidet bunn kan det forsvinne inn. Ikke bare er det dumt fordi det kan skade tarmen lenger inn når du ikke lenger har kontroll på det, men i verste fall så må det fjernes kirurgisk.

Noen ganger publiserer sykehusansatte i USA røntgenbilder av ulike ting som folk har puttet opp i rumpa og måtte få fjernet på akutten. Bildet til denne artikkelen viser for eksempel hvordan noen har stappet inn en visp (!) for å ha analsex. Det var en dårlig idé. Du kan se flere eksempler via denne linken.

Ikke prøv dette hjemme. Vi kan forstå at nygjerrigheten tar overhånd for enkelte, med det er bedre å kjøpe noe som er egnet for formålet enn å bruke for eksempel en colaflaske eller lyspære som kan bli ødelagt.

Leketøy med utvidet bunn finnes i mange ulike materialer, størrelser og fasonger. Du vil sannsynligvis finne noe du liker, og så slipper du å bekymre deg.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 7

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This