5
(2)

Hele kroppen og spesielt huden er et eneste stort erotisk eventyr dersom du som Askeladden legger ut på ferden og ser etter muligheter – det kan godt hende at det ender opp med at «du fant, du fant»!

Det er slett ikke bare kjønnsorganene som kan brukes i den seksuelle leken, tar du sansene i bruk åpner det nye muligheter.

Kontraster som kaldt og varmt kan få blodet til å bruse. Du har kanskje sett det på filmen, men har du prøvd en isbit over en brystvorte eller langs nakken, eller hva med en dildo som har ligget i varmt vann en stund, det kan fort tilføre det lille ekstra. Selv om du utforsker fantasien er det lov å bruke hodet, det er ingen som ønsker verken brann- eller frostskader.

Smakssansen kan også brukes i seksualitetens tjeneste. Lek gjerne med maten, men dropp det helt store pisket krem-griseriet i sengen, en enkel håndfull jordbær kan alltid brukes til noe artig. Noen dråper (!) sjokolade- eller karamellsaus her og der på kroppen gjør sexleken til en smakfull opplevelse. Og så er det heller ingenting som smaker som din elsker, så hygiene og renslighet får være en naturlig del av det hele.  

Har du lyst kan du også dempe noen følelser for å øke andre. Øreklokker som stenger ut lyd eller blindfold som gjør at man ikke ser hva som skjer gjør at spesielt berøring oppleves sterkere. Om dere virkelig vil sette søkelys på kjønnsorganene kan dere dekke til kroppen med tøy og bare eksponere den delen av kroppen som skal stimuleres. Det kan gi en overraskende og forsterkende effekt.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This