4.3
(6)

Dagens tips handler om lateks. Lateksfetisj er en av de mest populære fetisjene, og det er ikke rart. Ikke bare er klær og annet utstyr i gummi vakkert å se på, men det føles også veldig godt å ha på seg. Som mye annet så er det ikke alles smak, men kanskje har du allerede prøvd lateks og liker det, eller kunne tenke deg å teste det? Her kan du lære litt mer om lateks.

Lateks er et naturmateriale som kommer fra en type gummitre. Det er fleksibelt og kan blant annet brukes til å lage klær og annet tilbehør. De fleste assosierer nok lateks med hansker eller kondomer, men det finnes både gummilaken til å ha på sengen, mansjetter lagd av lateks, pisker og mye annet spennende.

De av oss som liker lateks setter gjerne pris på følelsen av gummi mot huden. Det føles kaldt med en gang, men varmes raskt opp til kroppstemperatur og kjennes da ut som et andre hudlag.

Å bli berørt utenpå lateksklær føles for mange som å bli tatt rett på huden uten å være naken, og noen liker følelsen av å være «blottet» i tettsittende klær eller et avslørende materiale uten egentlig å være det. Sånn sett så passer det både for ekshibisjonister og de som liker å overlate det meste til fantasien. Lateks understreker kurver og kroppsfasong og har et vakkert, tungt fall når den får henge fritt. Alle som vil kan gå i lateks, uansett kroppsstørrelse, kjønn eller seksuell orientering. Noen har det på mens de har sex, noen går med det under andre klær, og noen liker å bli sett i det.

Når man kler på seg lateks så er det lurt å ha talkumpudder, maisstivelse eller glidemiddel på innsiden av plagget slik at det blir lettere å få på seg. Ønsker du at gummien skal skinne, så får du kjøpt spray i butikker som selger lateksklær, eller på nett.

Lateksklær puster ikke, men talkum eller maisstivelse på innsiden kan også hjelpe litt mot svette. Når du tar av deg klærne så bør de vaskes med en mild såpe i lunkent vann. Når gummien er tørr, så skal den helst settes inn med litt talkumpudder og lagres tørt og mørkt.

Lateksklær og annet utstyr får kjøpt i spesialbutikker. Mange sexleketøysbutikker har et lite utvalg, men det finnes forhandlere som har spesialisert seg på gummi. Hvis man vil ha den beste kvaliteten eller noe som er sydd etter mål, så er det klokt å finne en slik spesialbutikk.

Hvis du er nysgjerrig på lateks så kan det være en god ide å først kjøpe en truse eller noe annet lite for å kjenne på hvordan du syns det er å ha på (eller se hvordan det ser ut på en heldig utvalgt). Får man først dilla på lateks så er det mye flott man kan investere i og få glede av.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.3 / 5. 6

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This