0
(0)

Når noen sier «ja, ja, ja» eller du hører stønne og koselyder så betyr det at du er inne på rett spor.

Mange blir ekstra inspirert og kjører på med stor innlevelse og økt variasjon, med det mulige resultatet at både ja-ene og stønningen tar slutt.

Vi er vel alle enige om at sex er mye mer enn bare knulling og orgasme. Før vi kommer så langt kan vi spille på et vidt repertoar; flørting, kroppskontakt, kosing, kyssing, massasje, klining, suging og slikking, bare for å nevne noe.

Sex er også kommunikasjon. Vi gir signaler og hint om hva vi synes er godt og hva vi ikke synes er så bra. Noen er flinkere til å si ifra, andre lar partneren styre på uten styring, noe som kan være et tap for begge.

Det som er like viktig er å legge merke til og sanse signalene fra partneren. For eksempel ved kyssing. Her snakker vi om seriøs lesing på leppene. Hvis du er av dem som ivrig bruker tunge, men ikke merker at partneren ikke svarer med tungesamba, da går du tydeligvis glipp av et viktig signal.

Det er mye bra informasjon i forsiktig hånd som prøver å holde deg tilbake eller veilede deg. Stønning som opphører eller oppmuntrende «ja» som stilner bør også gi deg et hint.

Dersom kommunikasjonen stort sett har vært fornøyde sukk, stønn og små grynt, og dette blir avbrutt med et skånsomt «nei» eller «ikke», betyr ikke det at du er en total katastrofe, men det kan være et hint om å gå tilbake der du var i stad.

Og så har du de litt mer ubekvemme «ikke» og «nei», kombinert med et utilpass eller avvisende kroppsspråk, da bør alarmklokkene begynne å ringe og det er på tide å ta rev i seilene. Kanskje er det på tide å spørre for å få en bekreftelse eller en justerende kommentar – og det er slett ikke flaut å komme med oppfølgingsspørsmål eller ta en pust i bakken for å sjekke at dere er samstemte.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

0 / 5. 0

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This