5
(1)

Denne siden er et kommersielt samarbeid mellom Seksualitet24.no og Sinful.no og inneholder betalt innhold.

Lad opp med fjernstyrt oppladbar trusevibrator

av | 28 jun 2021 | Nyheter, Sinful

Trusevibratoren kommer i en enkel eske sammen med en fjernkontroll, en truse og ladekabel. Førsteinntrykket var godt. Leketøyet ser moderne og strømlinjeformet ut, og er lagd av behagelig silikon.

Når man pakker den ut så er det bare å finne en USB-inngang å sette ladekabelen i og sørge for at pluggen blir sittende ordentlig i vibratoren. Både vibratoren og fjernkontrollen må lades før bruk, og det tar ca. 3 timer til sammen. Når alt er ferdig ladet, så kan man nyte leketøyet i en times tid.

Vibratoren kan brukes alene med knappen på selve leketøyet, eller styres av fjernkontrollen. Dette gir mange muligheter for å være kreativ med hvordan den brukes, både alene eller sammen med partner. Det anbefales å bruke vannbasert glidemiddel på leketøyet, som er helt vanntett. Fjernkontrollen bør være tørr.

Fjernkontrollen styres med en enkel, stor knapp som kjennes godt om du har den i lomma. Kontrollen er liten og nett, og er derfor lett å skjule i en lomme, eller i hånden. Dette vil være veldig praktisk hvis den skal brukes utenfor soverommet, eller hjemmet.

Trusen som er med er merket som «one size», men passer sannsynligvis best til de som bruker mellom størrelse. M og 2XL. Det er en blondetruse med innebygd lomme for å ha vibratoren i, og med silkebånd på siden som kan knyttes til en passende størrelse.

Det er kjekt at det er med en truse, men selv fant jeg at tyngden av vibratoren gjorde at den ikke ville holde seg oppe, og at en litt mer «solid» truse gjorde seg bedre.

Vibratoren bråker litt, men vi syntes ikke at den kunne høres over bakgrunnsstøyen i en vanlig butikk. Det er uansett lurt å teste lyden og å gå litt rundt med den innendørs før man tar den med til et offentlig sted. Så kan man selv avgjøre om det blir for mye lyd, og om den vil holde seg på plass.

Vibratoren er ganske kraftig, og vil sannsynligvis bli brukt både alene og sammen med partner her i huset. Den er ergonomisk utformet, og den lille forhøyningen vil ligge fint på vulva, og over klitoris på mange.

Når man holder den i hånden så kan man også vri den slik at den kommer godt til i alle folder og kroker, og den kan brukes på hele kroppen. En annen fordel med at den er relativt smal er at den ikke vil vises så godt hvis man har den på under klærne.

Vibratoren har ti ulike vibrasjonsmønstre, og flere av dem falt i smak hos oss. Det er spennende for en partner å kunne styre programmene med fjernkontrollen både hjemme og ute, og praktisk å kunne bruke fjernkontrollen når man onanerer og ikke vil flytte hånden som holder selve vibratoren.

Dette leketøyet kan vi trygt anbefale!

Gå til webshopen via denne lenken.

Orgasmeheltene på Seksualitet24 er på oppdrag for Sinful.no. Oppdraget er enkelt: spor opp de beste orgasmene!

Våre helter tester og omtaler sexleketøy- og hjelpemidler fra Sinful.no. Med hånda på hjertet lover vi at dersom produktet ikke holder mål, så blir det ikke anbefalt av orgasmeheltene. Alle sexleketøy og -hjelpemidler må oppnå minst seks av ti poeng for å bli omtalt. Alle produktene er testet av norske orgasmehelter som rapporterer direkte til Seksualitet24.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This