5
(3)

Sommeren er i gang, og mange av oss graver fram sommerklær fra skuffer og skap. Dagens tips handler om å kvitte seg med klær som har blitt for små.

De av oss som har gått opp litt i vekt kan bli fristet til å ta vare på et par bukser som satt helt perfekt da man gikk på videregående, eller en BH som en gang passet, men som nå gir oss fire pupper. Hvis vektøkningen er veldig overraskende eller uvanlig for deg, så kan det være greit å legge dem til side et år, men etter det er det ofte best å gi dem bort eller selge dem.

Klær som ikke passer kan bli en stressfaktor, gi dårlig samvittighet, eller føre til at man kaster seg ut i krampaktige slankekurer når man ser dem i skapet. Det er helt naturlig og logisk at kroppene våre forandrer seg i løpet av livet, og det er noe man kan velge å akseptere i stedet for å kjempe imot det.

Din verdi blir ikke større jo lavere vekten er, eller jo mindre størrelse du bruker i klær. Du er akkurat like mye verdt uansett størrelse. Vi har ofte godt av å bli påminnet om at den personen man var og det livet man hadde når de buksene passet heller ikke kommer tilbake. (I hvert fall ikke av seg selv)

Kanskje savner du en litt mer impulsiv, ungdommelig versjon av deg selv? Den personen sitter ikke i en klesstørrelse. Sannsynligvis så har livet ditt forandret seg på mange måter, både på godt og vondt siden klesplagget passet. Fokuser gjerne på positive endringer, og hva som er bra med det livet du har nå.

Kanskje har du mulighet til å gjøre noe morsomt som minner deg om den du var da, eller du kan glede deg over ting du kan, vet eller har oppnådd siden den gang? Så kan du skaffe deg nye klær som passer kroppen din, og den du er i dag.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This