5
(1)

Denne siden er et kommersielt samarbeid mellom Seksualitet24.no og Sinful.no og inneholder betalt innhold.

Kraftige vibrasjoner av god samvittighet

av | 15 apr 2022 | Nyheter, Sinful

Denne gangen har vi testet ut tre verdensnyheter! Vår populære tester Alfa tar for seg alle tre.

Disse sexleketøyene skiller seg fra det meste annet på markedet fordi de er produsert av resirkulert havplast. At havet fylles med stadig mer plast er et alvorlig miljøproblem, og det at Sinful har valgt å bruke dette til å lage sin nye serie er beundringsverdig.

Er det sexy å tenke på havplast mens man har sex? Kanskje ikke, men jeg lover deg at du sannsynligvis vil glemme alt om hva de er lagd av når produktene er i bruk. Da er det nytelsen som står i fokus! Og det å ha god samvittighet fordi man har kjøpt mer miljøvennlige leketøy kan gi en god følelse til og med før du skrur dem på.

Det alle de tre produktene har til felles er at de er pakket i papp som kan resirkuleres, uten unødvendig plastemballasje. Eskene er ikke glorete, men nøytrale, og gir et positivt førsteinntrykk. Når man åpner eskene er det bare å dra opp leketøyet som er pakket med litt støttende papp rundt. Ladeledningen ligger løst inni esken og kan enkelt settes i enhver vegglader eller lignende med usb-kontakt. Husk å vaske, tørke og lade produktet før du bruker det. Det er lett å plugge i laderen i enden av vibratoren.

Det anbefales å bruke vannbasert glidemiddel til Ohhcean, og ikke olje eller silikonbasert glid. Glidemiddel anbefales både til leketøy som brukes inni og utenpå kroppen. Materialet som disse vibratorene er lagd av er behagelig å ta på både med og uten glidemiddel, men litt vannbasert glidemiddel kan gi både mer variasjon i hvordan de føles, og hvordan man bruker dem. Alle tre produktene er vanntette, så de tåler fint kontakt med kroppsvæsker og glidemiddel, og de kan brukes i dusjen. Vi anbefaler likevel ikke å senke dem ned i vann over tid.

De siste årene så har det blitt populært med ulike vibrasjonsprogrammer. Disse har 7, hvor det virker som om det første og andre er to ulike styrker på jevn vibrasjon, og de neste fem er ulike mønstre. Personlig kunne jeg tenke meg flere nivåer på styrken, og mulighet for enda kraftigere vibrasjoner en gang iblant, men det er uten tvil leketøy som jeg tror man blir fornøyd med. Det er også en fordel at det kun er en knapp, noe som gjør at vibratorene er enkle å bruke.

G-punktsvibrator

For en lekker sak! Det var det første jeg tenkte da jeg dro denne opp av esken. Den er elegant formet, og har en vakker lysegrønn farge. Jeg har aldri vært en stor fan av sexleketøy som kun finnes i rosa, og er glad for å se at utvalget i design og farge er i stadig utvikling. Utseendet på leketøy er ikke det viktigste, se bare på suksessen til Hitachi magic wand, men for oss estetikere så er det så klart med i helhetsvurderingen.

Fasongen er elegant og strømlinjeformet, med en liten spiss der den er tenkt å treffe g-punktet. Den føles glatt og litt kjølig, men varmes raskt opp i hånden. Mange vil nok sette pris på at den ikke er så veldig tykk, for hodet gir en behagelig følelse av å bli fylt, uten at skaftet trenger å være like stort. Det gjør den lettere å manøvrere for å finne g-punktet.

G-punktet er klitoris som stimuleres fra innsiden av vagina, eller prostata analt avhengig av hva man har. Denne vibratoren er sannsynligvis mest beregnet på vaginal bruk fordi den ikke har noen stopper i enden som forhindrer den i å gli innover. Vibratoren er 18,5 cm lang, og 3,7 cm i diameter.

Vibratoren har en utmerket fasong for å finne g-punktet og kan også brukes på brystvorter, klitoris, mellomkjøttet og mange andre steder. Den er fin til både penetrerende lek og mye annet. Ikke la deg begrense av at den primært er laget for g-punktet. Kunne jeg ønske meg noe så hadde det vært at den var litt lengre slik at den var enda lettere å få tak på, men denne vibratoren er blitt en ny favoritt, og kommer til å bli flittig brukt.

Klitorisvibrator

Denne klitorisvibratoren har en behagelig, lyseblå farge og gir inntrykk av å være utformet for å være lett å bruke. Den er mer enn pen nok til å ligge på nattbordet hvis man ønsker det, og har nok kraft til å tilfredsstille de aller fleste.

Dette er en vibrator jeg lett hadde anbefalt til nybegynnere, men den vil også glede mange andre som er på utkikk etter en ukomplisert vibrator med futt i. Den er relativt liten, brukervennlig og gir et litt søtt førsteinntrykk.

Leketøyet er lagd for å stimulere klitoris fra utsiden, men den kan også brukes mange andre steder på kroppen, også til litt penetrering. Husk at det uansett er flest nerveendinger i skjedeåpningen, så lengden er ikke det viktigste. Den er ti cm lang og to cm i diameter.

Fordelen med at den er lengre enn en gjennomsnittlig bulletvibrator er at den er lettere å holde i, og den ergonomiske fasongen gjør det fristende å prøve ulike plasseringer. For noen er det fint å ha en vibrator som egner seg best til å bruke rett på klitoris fordi det er det de fleste får orgasme av.

Denne var morsom å leke med, og vil nok bli brukt både alene og sammen med partner, og kommer til å bli en populær reisekamerat på grunn av den nette størrelsen kombinert med kraftige vibrasjoner.

Wand

Wanden er det største leketøyet i denne serien med sine 24 cm i lengden. Den har en diameter på 4,4 cm, og er beregnet på å brukes utenpå kroppen. Den jeg fikk tilsendt har en vakker klarblå farge og runde, vennlige linjer.

Denne anbefales både til par og single av alle kjønn, og kan brukes til alt fra skuldermassasje til å stimulere klitoris utenpå og inni trusa. Den er kraftig, men kompakt sammenlignet med andre wander.

Denne er det leketøyet i serien som jeg ville anbefalt til flest mennesker, fordi den er så lang, kan brukes til mye, og samtidig er relativt lett. Dette betyr at den også vil egne seg for ekstra mange av de av oss som har funksjonsvariasjoner.

Det er veldig kjekt å ha et så anvendelig leketøy i verktøykassa, og jeg vet at denne vil gi mange timer med herlige orgasmer og samtidig god miljøsamvittighet.

Gå direkte til produktene i webshopen ved å klikke på overskriftene i teksten eller lenkene under:

Orgasmeheltene på Seksualitet24 er på oppdrag for Sinful.no. Oppdraget er enkelt: spor opp de beste orgasmene!

Våre helter tester og omtaler sexleketøy- og hjelpemidler fra Sinful.no. Med hånda på hjertet lover vi at dersom produktet ikke holder mål, så blir det ikke anbefalt av orgasmeheltene. Alle sexleketøy og -hjelpemidler må oppnå minst seks av ti poeng for å bli omtalt. Alle produktene er testet av norske orgasmehelter som rapporterer direkte til Seksualitet24.

  • asfddf asdfdsf asdfsadf
  • asdfsadf asdfsd asdf
  • asdfas asdfsa asdfsdaf

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This