5
(8)

Dagens tips handler om det berømte spørsmålet «Kom du?»

Det er et spørsmål som mange har fått rett etter sex, eller midt i. Det er ofte veldig godt ment, men kan være litt distraherende. Målet med sex er ikke alltid å få orgasme, og det kan gi en følelse av at sexen ikke var bra nok hvis man ikke kom. 

Noen kan også føle press for å svare ja, men vi anbefaler ikke å lyve hvis du ikke fikk orgasme. Kjenn på hva det føles riktig å svare for deg. Kanskje er det «Nei», «Nei, men jeg hadde det skikkelig fint», eller «Ja, og den var fantastisk», avhengig av hva som skjedde, og hvor mye du vil dele.

Noen ganger signaliserer spørsmålet at den som spør tror at man er ferdig med å ha sex når noen har fått orgasme. Da kan det være greit å si at man gjerne fortsetter, uavhengig av om man vil ha flere orgasmer, en eller ingen.

Det kan også være en fin anledning til å gi tilbakemelding på hva slags sex man ønsker seg. Du kan si at du vanligvis bruker vibrator eller hendene for å få orgasme og at du gjerne vil gjøre det sammen med partner også, eller å vise hvordan man best gir deg orgasme.

Vårt tips er å stille spørsmålet på en annen måte, eller å fokusere på andre ting. Spør gjerne om hvordan partneren din føler seg, eller hva de likte best hvis dere er ferdige. Det åpner kanskje for en mer åpen dialog og bedre kommunikasjon.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 8

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This