0
(0)

Denne siden er et kommersielt samarbeid mellom Seksualitet24.no og Sinful.no og inneholder betalt innhold.

Klitoris- eller G-punkt-orgasme? Jo, takk, begge deler!

av | 4 mar 2021 | Sinful

Klitoris- eller G-punkt-orgasme? Jo, takk, begge deler!

G-punkt-orgasme eller ikke, noen mener den finnes, andre nekter plent og mener at det er bare klitoris som er veien til saligheten.

Og så er de som mener at fordi klitoris faktisk er mye mer omfangsrik enn den lille tuppen som vises på utsiden, så er G-punkt-orgasme egentlig bare en litt mer omfangsrik klitorisorgasme.

Uansett, med Miss Bi, den vibrerende dildoen fra Fun Factory, kan du likeså godt helgardere deg for det ene eller det andre, eller altså, midt imellom.

Miss Bi er en svært effektiv dobbeltvibrator med kraftige vibrasjoner som stimulerer deg til maksimal nytelse.

I Russland der man arrangerer egne sexkurs for kvinner, brukes Miss Bi som både hjelpemiddel og hjemmelekse for de av kvinnene som sliter med å få orgasme. Mer om det, på slutten av artikkelen.

Vibratoren skjemmer deg bort både innvendig med sin lekre utformede dildo, og utvendig på klitoris med den lille fleksible og kraftige klitorisvibratoren.

Vi liker Miss Bi fordi den er både stilren og lekker, samtidig som den har en vibrator som virkelig sparker fra seg. Fun Factory er et av våre favorittmerker fordi de ikke går på akkord med verken utseende eller kvalitet.

Selve dildo-delen er ganske bred i utformingen, som betyr at du vil oppleve en «fyldig» stimulering ved skjedeåpningen og G-punktet når du beveger den frem og tilbake i små støt. Eller sagt med andre ord, den fyller godt opp, samtidig som den litt smalere tuppen gjør at du kan starte litt forsiktig.

Mange menn er jo svært så fiksert på lengden av penis, mens kvinner kanskje er mer fokusert på hvordan den fyller i bredden, i så fall vil ikke Miss Bi skuffe deg.

Miss Bi har to motorer som kan vibrere på flere forskjellige vibrasjonsnivåer (milde, kraftige og pulserende). Og du får en enda bedre opplevelse med vibratoren hvis du bruker litt vannbasert glidemiddel sammen med den.

NB! Husk å bruke vannbasert glidemiddel på leketøy av silikon.

Miss Bi er oppladbar, så du slipper å tenke på at kjøpe nye batterier. Det følger med en egen USB-lader.

Vibratoren har en såkalt KeyLock funksjon, som forhindrer at den starter av seg selv i skuffen eller i kofferten når du står i tollen. Hold FUN og (+) nede samtidig i tre-fem sekunder for å låse opp leketøyet ditt.

Vibratoren er ftalatfri og fremstilt i mykt, medisinsk silikon. Derfor er den meget behagelig å bruke og fleksibel i formen. Den finnes også i flere farger. Husk at det er viktig å rengjøre leketøyet etter bruk, mildt såpevann funker bra.

Miss Bi har et ergonomisk utformet håndtak, som gjør den veldig enkel for deg å bruke og styre, enten du har mye glidemiddel på hendene eller at du har nedsatt muskelstyrke i hånden.

Russisk sexkurs

Tilbake til de russiske damene som sliter med å få G-punktorgasme. Et annet ord for G-punktorgasme kunne like gjerne vært vaginal orgasme, at man får orgasme av å ha penis eller dildo støtende i skjeden.

De russiske damene har skjønt at mye av sexen sitter mellom ørene, og de de egentlig gjør er at de bruker Miss Bi til å lære kroppen å utvide sitt orgasmetalent.

Dette er hjemmeleksa som de russiske kursdeltakerne får:

De må onanere minst tre dager i uka, og de lar Miss Bi stå for det meste av jobben, både med penetrering og klitoris-massasje.

Så, etter noen ganger løfter de den bøyelige klitorisvibratoren bort fra klitoris, og bare jobber med vibratoren inne i skjeden. Her er det bare å lukke øynene og la fantasien få fritt spillerom.

Når de kjenner at det er like før de oppnår orgasme, men liksom ikke kommer helt i mål, slipper de klitorisvibratoren løs på klitoris igjen, og lar den ta dem helt fram. Teorien er at når de har gjort dette mange ganger nok, så tar kroppen over og tjuvstarter orgasmen før man kommer til klitoris-delen.

Bedre sex med onani

Om du tenker at du ønsker å oppnå G-punktorgasme eller ikke, så er denne øvelsen likevel bra for deg og ditt sexliv. Dette kan hjelpe deg med å oppnå orgasmer uten å måtte følge et helt bestemt manus.

Det er ikke bra å låse seg til et bestemt onanimønster, da kan det også hende at du blir en smule enspora når det gjelder sex sammen med andre. Med andre ord, du kan nyte sex med større variasjon og til og med bli en bedre elsker.

Gå til webshopen via denne lenken.

Orgasmeheltene på Seksualitet24 er på oppdrag for Sinful.no. Oppdraget er enkelt: spor opp de beste orgasmene!

Våre helter tester og omtaler sexleketøy- og hjelpemidler fra Sinful.no. Med hånda på hjertet lover vi at dersom produktet ikke holder mål, så blir det ikke anbefalt av orgasmeheltene. Alle sexleketøy og -hjelpemidler må oppnå minst seks av ti poeng for å bli omtalt. Alle produktene er testet av norske orgasmehelter som rapporterer direkte til Seksualitet24.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

0 / 5. 0

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This