5
(1)

Når man skal ha sex kan det være sexy å klore noen nedover ryggen, men det kan også være litt upraktisk med lange negler. Det kan være lurt å ha korte negler når man skal ha sex, særlig for å unngå å perforere veggene i vagina eller endetarmen.

Det er ikke uten grunn at mange vitser om at kvinner som har sex med kvinner har korte negler minst på pekefingeren og langfingeren. Det er fordi at når man stimulerer klitoris eller penetrerer skjeden med fingre, så er det bra å ha korte negler. Det er smertefullt hvis man blir klort eller stukket med neglene, og det er lett å glemme seg når man blir kåt og ivrig.

Hygiene har også en del å si. Det er mange bakterier under neglene, og å ha lange negler gjør det mer vanskelig å holde det rent. Hvis man klorer eller stikker noen med neglene så vil det bli mer mer bakterier med lange negler enn korte. Dette kan selvsagt begrenses ved å vaske hendene grundig.

For noen er det ønskelig eller viktig å ha lange negler, og da er det fint å vite at det er greit å beholde dem hvis man ønsker det og partner(e) samtykker. Husk god håndhygiene og ta forhåndsregler.

Et tips hvis du har lange negler, særlig løsnegler, er å fylle fingertuppene på en latekshanske med bomull slik at risikoen for å stikke noen med dem eller å miste en negl blir mindre. Bare husk at du da får litt mindre følelse av hvor fingertuppen er når du penetrerer, og at du bør være ekstra forsiktig hvis neglene er spisse. Når man har lange negler så venner man seg ofte på det og finner seg teknikker som fungerer.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This