5
(2)

Når vi skal prøve noe nytt sexleketøy så er det lett å tenke at det beste er å bruke så lite penger som mulig. For hvorfor skulle du investere i noe du kanskje aldri kommer til å bruke? Dagens tips handler om hvorfor det kan lønne seg å kjøpe god kvalitet med en gang.

Produkter hvor det er brukt mer tid på produktutvikling, testing og lignende koster ofte litt mer, men er mer brukervennlige. Det er ikke alltid like lett å se i butikken at knappene vil være vanskelig å nå, eller at noe burde vært justerbart. Invester gjerne i et produkt som har vært gjennom testing. Da kan du føle deg sikker på at de er trygge å bruke også, uansett om det er en buttplug eller et par håndjern.

Materialene som produktet er lagd av kan være veldig viktig. Produkter av bedre kvalitet er ofte lagd av bedre råmaterialer. Dette er viktig både for å unngå å kjøpe noe som inneholder miljøskadelige eller giftige stoffer, og også fordi de kan føles bedre og oppføre seg mer slik man ønsker. Skal man for eksempel kjøpe seg en pisk så kan det være lurt å gjøre litt research og kjøpe en som gir den effekten man har fantasert om (for eksempel en myk massasje, smerte eller å se flott ut). Har man drømt om en flott, tung lærpisk så blir det ikke det samme med en i sammenlimt plast som går i stykker hvis man prøver å bruke den.

Når man skal prøve noe nytt så er det viktig at leketøyet gir oss de beste forutsetningene for å lykkes. Produkter av god kvalitet er gjerne lettere å bruke, og det gir mer lyst til å ta det fram igjen og igjen. Hvis terskelen for å hente det fram blir høy, så får man lite nytelse og valuta for pengene. Let gjerne etter produkter som er lette å rengjøre, enkle å lade, som har instruksjoner om hvordan du skal bruke dem, og som er intuitive.

Kjøper du noe som varer lenge så slipper du irritasjonen over å finne et favorittleketøy og oppleve at det blir ødelagt etter kort tid. Kanskje blir man også mindre fristet til å kjøpe noe lignende på nytt fordi man ble skuffet den første gangen.

Det finnes absolutt gode og rimelige produkter også, men tenk gjerne på at hvis det du kjøper er av god kvalitet, så kan du spare penger på å ha få produkter som fungerer for deg og som du bruker mye, enn å kjøpe mange ting av dårlig kvalitet.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This