4.8
(13)

Jeg er din

av Ida Skaare

Jeg småløper gjennom byen. Været er rufsete, men det regner ikke. Vinden tar tak i nedfallsløvet og kaster det rundt seg – jeg hutrer i det jeg trekker ullkåpen tettere rundt skuldrene mine. Vesken jeg bærer på armen blir kastet frem og tilbake i de voldsomme luftdragene. Snart fremme, tenker jeg. Bare litt til nå.

I det jeg krysser veien kan jeg skimte hotellet i enden av gaten. Jeg klarer ikke å stoppe smilet som brer seg over leppene mine. En strøm av varm luft slår kjærkomment mot meg i det jeg trår over dørstokken. Resepsjonen er enkel, men elegant, i mørke, dype farger. Jeg ber om å få nøkkelen i skranken. Verten er vennlig og smilende. Send mannen min opp når han kommer, sier jeg, og tar trappen opp til femte etasje.

Jeg fikler med nøkkelen til døren, smålig skjelven. Høsten har virkelig satt spor i meg. Vel, kanskje ikke bare høsten, tenker jeg. Jeg bærer nok spor av ham også. Ønsket om å leve opp til hans forventninger har bare blitt sterkere den siste tiden – det river og sliter i meg. Omsider får jeg presset opp døren, og snubler nærmest inn i rommet.

Heldigvis får jeg klamret meg til dørklinken i siste sekund, og klarer så vidt å holde meg på bena. Pust, tenker jeg. Det er ennå en stund til han kommer. Jeg retter på kåpen og tar de første skrittene innover i rommet.

Jeg inspiserer og iakttar. Rommet er enkelt innredet, med en seng og et nattbord. Jeg lar fingrene løpe over det vakre sengeteppet mens jeg lirker meg ut av ullkåpen. Det myke stoffet kiler mot håndflaten. Ja, tenker jeg. Dette vil han like. Jeg går inn på det lille badet og tapper i badekaret. Så drar jeg av meg resten av klærne. Mens det varme vannet fosser ut av kranen finner jeg frem en lekker badeolje med vaniljeduft fra vesken. Jeg heller et par dråper i vannet og legger meg oppi. Varmen gjør meg umiddelbart rolig og avslappet, og jeg kjenner hvordan kroppen tiner, sakte, men sikkert.

Jeg smører den deilige oljen godt inn i huden, og tar meg tid til å massere de litt slitne og stive musklene mine. Det varme vannet gjør meg myk og medgjørlig innvendig, og jeg nyter hvert eneste sekund av denne etterlengtede, lille stunden for meg selv. Jeg føler meg mer og mer avslappet, og kjenner også at noe annet i meg våkner til liv – hvordan kroppen min begynner å lengte etter hans hender.

Jeg drar ut proppen, klatrer ut av badekaret og begynner å gre og føne håret. Leppene maler jeg i en lett rosafarge, og øynene markerer jeg med sorte streker. Fra vesken finner jeg fram en hvit, nesten gjennomsiktig slåbrok. Jeg lar den omsvøpe den nakne kroppen min, det myke stoffet kjennes lett mot huden. Hånden min glir raskt over brystene på utsiden av stoffet, og jeg kjenner at brystvortene er stive. Det får meg til å smile – jeg ser for meg hvordan han vil reagere når han oppdager det samme.

Så går jeg inn på soverommet, og finner frem noen telys fra vesken. Jeg plasserer dem på nattbordet, og leter frem fyrstikker for å tenne dem. De kaster et vakkert, flakkende lys utover rommet. Så henter jeg en pute fra sengen og plasserer den ved siden av døren. Fra vesken finner jeg frem et par håndjern, og låser hendene mine fast i hverandre. Nøkkelen legger jeg på nattbordet. Deretter går jeg tilbake til døren, og kneler ned på puten. Så er det bare å vente.

Med ett hører jeg skritt i gangen – er det han som kommer? Skrittene er faste, bestemte, som om vedkommende vet hvor han skal, men ikke har noe hastverk med å komme seg dit. Som om hele verden har tid til å vente på ham. Ja, det må være han. Noen begynner å fikle med låsen på døren – jeg senker hodet mot bakken. Han kommer inn i rommet. Duften av ham slår mot meg, en deilig blanding av sandeltre og musk – jeg blir svak, jeg blir ør, jeg blir vill.

Kjenner hvordan skjødet mitt begynner å brenne. Han legger hånden sin på hodet mitt og stryker meg over håret. Jeg svarer med å presse kinnet mitt mot buksebeinet hans – vil være nær han, så inderlig nær. Han strekker seg ned mot meg og løfter haken min oppover.

Øynene våre møtes, han smiler. Forsiktig legger han tommelen mot leppene mine, jeg åpner dem og biter ham lett. Han hever øyebrynet, og bøyer seg ned for å kysse meg. Leppene hans er myke, skjegget hans stikker meg litt. Så lar han hånden gli over ansiktet mitt, over kjeven, haken og ned til halsen. Der strammer han plutselig fingrene, og jeg hiver etter pusten. Han vet hvordan han vil ha meg, og jeg liker det. Jeg blir liten under hans grep. Lydig. Lærevillig.

Han slipper, og lar hånden bevege seg opp igjen mot ansiktet. Med flat hånd slår han meg på kinnet – akkurat så hardt som han synes jeg fortjener. Først en gang. Så en gang til. Så enda en gang. Jeg stønner, vil at han skal fortsette. I stedet begynner han å kjærtegne området med lette, kjølige fingre. Berøringen kjennes lindrende mot huden, som har blitt rød og varm.

Han ber meg bli med bort til sengen. Der drar han forsiktig slåbroken til side, slik at han kan betrakte den nakne kroppen min i det flakkende lysskjæret. Han fører fingeren over den ene brystvorten min, og kniper litt til. Jeg kjenner spenningen spre seg i hele kroppen. Han smiler.

Så finner han frem en stol og plasserer den midt i rommet. «Legg deg på sengen,» kommanderer han. Jeg adlyder. Spre beina, sier han, og jeg sprer dem. Han har fortsatt klærne på – det er noe ydmykende i det. At han kan se hele meg, hele tiden, men jeg ingenting av ham. Men det spiller ikke så stor rolle; jeg vil bare ha ham, avkledd eller påkledd, det er det samme, jeg lengter etter de sterke armene hans, de inderlige leppene, og øynene, de ville, vakre øyene.

Ta på deg selv, sier han. Jeg stryker hendene nedover halsen, over brystene, stopper opp og sirkulerer rundt den ene brystvorten. Håndjernene klirrer, og metallet kjennes kaldt mot den nakne huden. Han ser på uten å si noe. Så lar jeg hendene gli videre nedover magen og opp på innsiden av låret. Jeg sprer kjønnsleppene forsiktig, de er allerede våte. Jeg finner klitoris og stryker den lett, frem og tilbake, frem og tilbake. Varmen brer seg ut fra skrittet, oppover magen og utover i beina. Snart gjennomsyrer den hele meg. Jeg stønner svakt, og kaster hodet litt bakover. Jeg elsker at han ser på meg, betrakter meg, beundrer meg. Irettesetter meg og leder meg – og straffer meg når jeg fortjener det.

Bra, sier han. Blikkene våre møtes. Jeg smiler. Puster tungt og lengter. Han reiser seg og kommer bort til meg. Jeg setter meg fram på sengekanten, sprer beina og lar ham komme inntil. Forsiktig knepper jeg av ham buksen. Jeg lar hendene stryke over kroppen hans, kjærtegne ham, kjenner de sterke armene under genseren, det muskuløse brystet. Jeg trekker ham nærmere, kysser ham inderlig. Lemmet hans vokser, jeg ser det, jeg føler det.

Han retter seg opp og drar av seg genseren. Jeg stryker ham over den nakne huden. Så lar jeg leppene mine finne veien nedover brystkassen, ned langs magen, dveler lekent ved kanten av underbuksen. Han river den av seg, ber meg, nei, beordrer meg innstendig om å suge ham.

Jeg lar tungen gli over det voksende skaftet hans, stopper opp ved glanshodet, og lar tungespissen rotere i sirkler rundt det. Han griper etter håret mitt, presser meg nærmere. Jeg ser opp, møter blikket hans, erter ham med øynene. Han stønner. Så lar jeg munnen min omslutte ham, tar han inn, beveger hodet rytmisk opp og ned. Med hendene stryker jeg ballene hans. Han stønner igjen, jeg nyter det. Jeg kjenner hvor stiv han er, hvor klar han er for meg. Han ber meg flytte seg og tar min plass på sengen. Jeg klyver oppå ham, plasserer meg så nært ansiktet hans som mulig. Han presser meg nærmere, tungen hans finner klitten min, berøringen hans sender en skjelving gjennom meg. Han er så deilig – jeg må ha ham, jeg ber ham, jeg trygler han om å ta meg. Han holder meg fast, pirrer og tirrer, erter meg med tungen. Jeg holder det ikke ut. Kjenner hvordan sitringen bygger seg opp i kroppen, hvordan jeg nærmer meg. Han ler og slipper taket. «Tøs,» sier han og rufser meg i håret. Jeg slår blikket ned.

Hendene hans finner ansiktet mitt, og trekker meg nærmere. Nå er jeg er din, sier han. Bare din. Endelig. Jeg legger meg oppå han og lar det deilige lemmet hans skli inn meg. Han kysser meg, og tar et godt grep rundt håndjernene og drar meg fremover med sin ene hånd. Med den andre stimulerer han klitten min. Kuken hans sklir raskere og raskere inn og ut av den våte fitten min. Jeg er sjanseløs – alt jeg kan gjøre er å legge hodet bakover og stønne.

Han stønner med meg. Kom for meg, ber han. Jeg lar alt skylle over meg – all den uforløste spenningen, all varmen og nærheten mellom oss. Det eksploderer inne i meg, som om tusen fyrverkeri forløses samtidig. Han puster tungt, nyter synet av meg som mister all hemning. I et siste, intenst øyeblikk lar han selv, for en gangs skyld, kontrollen slippe. Kroppen hans rister, og rommet fylles av de deilige, høye stønnene hans.

Etterpå legger han seg ved siden av meg og stryker meg over magen. Takk for en nydelig kveld, sier han og kysser meg på pannen. Han finner han frem nøkkelen og låser opp håndjernene. Så reiser han seg, kler på seg og forsvinner ut i novembernatten. Jeg blir liggende og nyte øyeblikket. Jeg gleder meg allerede til neste gang vi skal sees.

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.8 / 5. 13

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This