0
(0)

Sex og Politikk og nettsiden Uke66.no inviterer til Norges første brukerkonferanse med hovedfokus på eldre og seksuell helse, med navnet «Vi er aldri for gamle for sex!»

At det er en brukerkonferanse betyr bare at den er åpen for alle, og at alt som sies, diskuteres eller presenteres har søkelys på de av oss som er over 60 – ellers om har planer om å bli det – og som tenker at dette med seksuell helse er viktig.

Konferansen er heldigital og sendes direkte fra Litteraturhuset i Oslo med foredrag, samtaler og presentasjoner.

Alle som vil kan bli med via PC, nettbrett eller smarttelefon ved å gå til nettsiden www.uke66.no. Det kreves ingen innlogging for å være med, noe som betyr at du kan være helt anonym dersom det er viktig for deg. Det er også helt gratis å følge med på konferansen.

Hovedfokus for konferansen er positiv seksualitet, best mulig seksuell helse, nytelse og at vi ikke skal skamme oss bare fordi vi har et ønske om å nyte livet til fulle.

Her er noen av temaene man skal være innom:

Vi skal snakke litt om mangel på lyst, ereksjon og orgasme og muligheter for å rette på det.

Man skal prate om det å finne seg en ny kjæreste i voksen alder, eller kanskje er man bare på jakt etter en elsker?

Man skal høre siste nytt innen forskning på området, og vil også prøve å utforske eldres seksualitet ut over den såkalt heteronormative normen der alle er unge, hvite, heterofile og funksjonsfriske.

Det finnes en rekke enkle og gode hjelpemidler som kan forbedre sexlivet, det skal både snakkes og vises fram noen av disse hjelpemidlene.

Underveis i konferansen kan alle som følger med på foredrag og samtaler sende inn spørsmål som blir besvart der og da.

Du kan faktisk allerede nå sende inn spørsmål om hva som helst når det gjelder eldre og seksuell helse. Disse spørsmålene vil også kunne være med å påvirke hva man faktisk snakker om og tar opp denne dagen.

Konferansen arrangeres lørdag 1. oktober, og starter 11.00 og varer til 16.00. Arrangørene håper å kunne bidra med både informasjon og inspirasjon – og det er veldig bra dersom du ønsker å bidra med spørsmål og kommentarer underveis.

Du kan sende dine spørsmål og kommentarer til post@uke66.no eller bruke DETTE kontaktskjemaet.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

0 / 5. 0

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This