5
(2)

Denne siden er et kommersielt samarbeid mellom Seksualitet24.no og Sinful.no og inneholder betalt innhold.

Impulskjøpet som ble en fulltreffer

av | 28 jun 2021 | Nyheter, Sinful

Denne ble et impulskjøp til meg selv en helg jeg kjedet meg litt. Selv om jeg har en del sexleketøy fra før, så følte jeg at jeg manglet en god allrounder som kunne brukes til det meste. Jeg liker bulletvibratorer, men syns ofte de blir litt puslete. Da jeg så denne så likte jeg det solide utseendet, og lovnaden om kraftige vibrasjoner.

Vibratoren ble raskt levert, og kom i en helt anonym pakke som det ikke sto Sinful på. Esken til produktet ga inntrykk av kvalitet, og vibratoren lå pent plassert under et gjennomsiktig plastlag når jeg åpnet lokket. I esken finnes også ladekabel og bruksanvisning. Leketøyet ligner nesten på en luksuriøs fjernkontroll.

Den første gangen jeg skulle bruke den ble jeg litt forvirret fordi jeg trodde den bare hadde tre ulike styrker på vibrasjonene. Mysteriet ble oppklart da jeg prøvde å trykke på minusknappen og oppdaget at den starter på medium når du skrur den på. Den er enkel å betjene med to relativt store knapper som det står pluss og minus på, og har fem intensiteter og ti programmer til vibrasjonene.

Dette er uten tvil en av de kraftigste klitorisvibratorene jeg har prøvd, og jeg syns det er ganske utrolig at den er så billig. Jeg setter pris på at hele undersiden og kantene er dekket av mykt og behagelig silikon. Det gjør at den kan brukes i stort sett alle vinkler, og på hele kroppen.  Jeg liker å varme opp med å bruke den flatt på brystvortene og innsiden av lårene før jeg bruker et hjørne mer målrettet på klitoris.

Den er absolutt best med litt glidemiddel på, og fordi den er så kompakt så passer den fint til å holde mellom seg ved penetrerende sex. De av oss som har penis vil sannsynligvis også like å bruke denne både på penisskaftet, teinten og andre steder på kroppen. Det er fascinerende hvor stor den kan føles når man legger den flatt, samtidig som den gir mulighet for ganske presis stimulering i enden og hjørnene.

Vibratoren har akkurat så mye futt som det blir lovet. Den er mer enn kraftig nok til å gi meg heftige orgasmer, og jeg bruker den gjerne sammen med en dildo eller annet leketøy. Partneren min synes også at den er morsom å styre, særlig fordi den er så liten men samtidig sterk.

Jeg anbefaler denne både til nybegynnere, og mer erfarne vibratorentusiaster. Det er en stor fordel at den er vanntett og oppladbar. Det betyr at den kan brukes stort sett hvor som helst, og alltid er klar til bruk så lenge man husker å lade den med jevne mellomrom. Jeg har absolutt ikke angret på impulskjøpet mitt.

Gå til webshopen via denne lenken.

Orgasmeheltene på Seksualitet24 er på oppdrag for Sinful.no. Oppdraget er enkelt: spor opp de beste orgasmene!

Våre helter tester og omtaler sexleketøy- og hjelpemidler fra Sinful.no. Med hånda på hjertet lover vi at dersom produktet ikke holder mål, så blir det ikke anbefalt av orgasmeheltene. Alle sexleketøy og -hjelpemidler må oppnå minst seks av ti poeng for å bli omtalt. Alle produktene er testet av norske orgasmehelter som rapporterer direkte til Seksualitet24.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This