5
(3)

Mange av oss har utfordringer med selvbildet. Vi føler for eksempel at vi er for tykke eller i for dårlig form.

Vi blir hele tiden bombardert med bilder av mennesker som passer inn i skjønnhetsidealene, og opplever sjelden å se noen som ligner på oss selv i media. Kanskje føler vi at vi ikke fortjener hyggelige ting eller nytelse før vi har gått ned noen kilo eller nådd et mål.

Hvis du har slike tanker, prøv å forestille deg hva du ville sagt til en venn hvis de sa at de ville vente med å ha sex, å finne en partner eller lignende til de hadde slanket seg.

Sannsynligvis ville du forsikret dem om at de var gode nok akkurat som de er. Alle fortjener å utforske seksualitet og nytelse. Det er ikke noe man må ha en spesiell type kropp for å gjøre.

Stol på at din(e) partner(e) har lyst på deg, eller at det vil finnes noen der ute som liker deg akkurat slik du er. Er det en ny stilling du vil prøve, et leketøy du vil kjøpe, eller noe annet du vil utforske, så er det ingen grunn til å vente.

Hvis du har lyst til å unne deg noe deilig, eller prøve noe nytt, så håper vi at du gjør det. Ikke vent til du har endret deg, men gjør det nå. Har du lyst, har du lov.

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This