5
(4)

Romantiske komedier, noveller og så videre kan lure oss til å tro at det å teste partneres kjærlighet er en god ide. Vårt råd er å la være å tvinge partnere gjennom slike lurerier.

Vil du vite om noen er interessert i deg, så spør heller enn å ta litt initiativ for så å spille kostbar. Det er selvsagt helt lov å gjøre det, men risikoen er at hen er skikkelig interessert men tar deg på ordet og lar deg være i fred.

Kanskje gir det et ekstra kick å føle seg så begjært at noen bare MÅ snakke med deg selv om du ignorerer dem, men det finnes andre måter å få den følelsen på.

Føler du deg litt oversett og furter? Da vil vi råde deg til å uttrykke hva du trenger i stedet for å for eksempel ignorere partner og teste hvor lang tid det tar før hen tar initiativ til noe. Kanskje er partneren din bare litt stresset og vil sette pris på å bli påminnet om dine behov, eller dere kan avtale et tidspunkt hvor dere kan være sammen. Da kan du glede deg til det i stedet for å furte.

Vil du få en venn til å sende en melding til kjæresten din for å teste om hen flørter med andre? Det kan gi et resultat du ikke vil like, eller så føler man seg fortsatt ikke trygg og vil fortsette å finne på flere tester. Diskuter gjerne hva grensene deres egentlig er, og jobb med tillit i stedet. Dette kan dere gjøre alene, eller sammen med en sexolog.

Det å manipulere partner(e) ved å forsøke å finne ut om de er til å stole på er også et tillitsbrudd. Blir det oppdaget at det var en test kan i seg selv føre til problemer.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This