5
(3)

Det er dessverre ganske vanlig at særlig kvinner later som om de får orgasme fordi de er redde for å skuffe partneren sin eller for å avslutte samleiet.

Omtrent 10 prosent av kvinner har aldri hatt orgasme, hverken sammen med en partner eller alene.

Noen syns det er flaut å fortelle dette til en partner, men det er det ingen grunn til. Det kan være mange årsaker til at man ikke får orgasme.

For eksempel at man aldri har prøvd å onanere, at man ikke har funnet riktig teknikk, at man ikke kan det av medisinske grunner, eller annet.

Det er ikke nødvendig å få orgasme for å ha et godt sexliv, men for de som ønsker å få orgasme så anbefales det å forsøke å onanere, eller å fortelle at man ikke får orgasme til en eventuell partner slik at man kan forsøke å finne ut av det sammen.

Det er ikke lurt å late som man får orgasme. Det eneste din(e) partner(e) vil lære av det er hvordan man ikke gir deg orgasme.

Hvis du liker det dere gjør når du bruker å late som om du får orgasme så er det fullt mulig å be om at dere skal gjøre det uten å fake orgasme etterpå.

En god partner vil være tålmodig og forståelsesfull hvis du trenger tid for å nå klimaks, eller at dere må prøve ulike teknikker. Det er også helt fint å onanere seg selv til orgasme med leketøy eller annet sammen med partner hvis du ønsker det.

Det er viktig å huske på at et samleie ikke må avsluttes av en orgasme. Når man er tilfredsstilt eller ikke vil mer er det riktig og bra å avslutte.

For menn kan det føles ekstra tabubelagt å ikke få orgasme under samleie fordi det er så mye mindre åpenhet rundt menn som ikke når klimaks, men det er like viktig å kommunisere åpent med sin partner om seksualitet uansett kjønn.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This