4.4
(7)

For ikke så fryktelig lenge siden så var utvalget blant leketøy til menn mye mindre enn det er i dag.

På 90-tallet kunne man velge mellom noen få modeller i butikkene, og de var ofte relativt like. I dag er situasjonen en annen, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. De fleste har hørt om en eller annen for for Fleshlight-produkt, men det finnes mye annet spennende å velge i. Dagens tips er en liten guide til masturbatorer.

Til nybegynneren

Til deg som skal kjøpe ditt første onaniprodukt eller som ikke har lyst til å bruke så mange penger, så vil vi anbefale enten et Tenga Egg eller en Tenga Flip Zero (bildet). Eggene er billige i innkjøp, og selv om de ikke er laget for å brukes så mange ganger, så er det mange som syns at de føles utrolig bra og gir en bedre onaniopplevelse enn bare ved å bruke hånden. Eggene tar liten plass, er enkle å rengjøre og lette å gjemme unna.

Tenga Flip Zero er en rørformet masturbator som skiller seg fra konkurrentene ved at den kan deles i to når den skal vaskes, og at du kan justere hvor trang den skal være ved å skyve på sidepanelene. Den ser stilig ut, varer lenge, og føles fantastisk. Mønsteret inni er utviklet for at det skal stimulere maks, og den er relativt billig i innkjøp.

Til deg som vil ha noe som ser mer realistisk ut

Cyberskin kjennes ut som ekte hud, og sexdukken Ultra Perfect Woman fra Topco har til og med varmeelementer som gjør at den kjennes ekstra naturtro ut. Denne dukken har store bryster, og vaginal og anal åpning som kan penetreres. Den krever litt mer plass til oppbevaring enn en tradisjonell masturbator, men hvis du vil investere i noe ekstra hot som både er flott å se på og føles deilig, så er denne dukken et godt valg.

Til eksperten

Har du prøvd noen masturbatorer fra før og liker følelsen de gir, så kan det være spennende å prøve en sugemaskin. Autoblow Blowjob maskin med kunstig intelligens suger i ti ulike mønstre, og du kan bare lene deg tilbake og slappe av. Kanskje vil du også plusse på med en buttplug eller noe annet gøy for å gjøre opplevelsen ekstra intens.

Uansett hvilket produkt du velger: Husk å bruke nok glidemiddel.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.4 / 5. 7

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This