5
(1)

Mange vurderer å kjøpe et eller flere sexleketøy som vibrerer. Men hvordan velger man det rette? Dagens tips kan hjelpe deg på vei.

Denne artikkelen inneholder linker til kommersiell samarbeidspartner.

Hvor på kroppen skal den brukes?

For en vibrator som kan brukes på utsiden av hele kroppen, så anbefaler vi en bulletvibrator, eggformet vibrator, en wand, eller en såkalt klitorisvibrator.

Bulletvibratorer og eggformede vibratorer er små og hendige. De passer godt til å brukes på blant annet mellomkjøttet, klitoris, brystvorter, rundt anus, på innsiden av lårene og på penis. En av de beste og mest budsjettvennlige er Power fra Sinful. Den er lett å oppbevare og veldig brukervennlig. Den passer godt til både nybegynnere og erfarne.

Klitorisvibratorer er relativt små, og gjerne ergonomisk formede. Disse kan legges flatt mot kroppen eller holdes med et hjørne eller en spiss mot for eksempel en brystvorte eller klitoris. Et godt eksempel på en slik er Touch X fra We-Vibe. Den har kraftige vibrasjoner og kan brukes på hele kroppen selv om den er særlig utformet for klitoris og vulva.

Wand betyr tryllestav, og wander er gjerne større og kraftigere enn tradisjonelle, penisformede vibratorer. Et godt trådløst alternativ er O-wand som er veldig kraftig og god og holde i på grunn av det ergonomiske håndtaket ()

 Hvis du tenker å bruke den på en penis, så kan du bruke alle de som er nevnt i denne teksten eller kjøpe en som er spesielt utviklet for bruk på penis. Gode eksempler på vibratorer til penis er Manta fra Fun Factory. Den kan brukes på mange måter, og har kraftige vibrasjoner. Et annet og rimelig alternativ er Men wand fra Satisfyer.

For par

De fleste parvibratorene er laget med tanke på heterofile par, men alle vibratorene som er nevnt i denne artikkelen kan brukes både alene og sammen.

For par som vil ha vibrasjoner sammen med penetrasjon eller uten å måtte holde vibratoren på plass så finnes parvibratorer hvor en ende skal sitte på klitoris og en inne i vagina. Et godt eksempel er Ida fra Lelo. Den har også en fjernkontroll som gir spennende muligheter for å la partner styre vibrasjonene.

Det finnes penisringer med vibrasjon som Nos fra Fun Factory. De gir gjerne en ekstra deilig opplevelse ved penetrasjon. Vil man prøve noe helt nytt, så finnes det parvibratorer med nye og spennende fasonger som for eksempel denne fra Sinful.

Liker du intense vibrasjoner?

For kraftige vibrasjoner er Hitachi Magic wand en klassiker. Den krever tilkobling med støpsel i veggen, men er til gjengjeld et av de kraftigste sexleketøyene som finnes. Den kan også brukes som et ordinært massasjeapparat.

For mer konsentrerte vibrasjoner så er Tango X fra We-Vibe en intens nyhet. () Den er god å holde i på grunn av silikonlaget på håndtaket, og mye mer kraftfull enn den beskjedne størrelsen kunne antyde.

For litt mer forsiktige vibrasjoner så har de fleste vibratorer flere innstillinger slik at den kan settes på en som ikke er så kraftig.

Støy

Små vibratorer bråker ofte mindre enn store, og milde vibratorer bråker ofte mindre enn kraftige. Touch X fra We-Vibe, Amorino Vibe fra Fun Factory og Tango X fra We-Vibe er kjent for å være særlig stillegående.

Stavformede vibratorer

Stavformede vibratorer kan brukes både til penetrering og til mye annet. Skal den brukes analt så bør den ha utvidet bunn som for eksempel en buttplug fra dette settet fra Nexus.

Tradisjonelle stavvibratorer kan se ut som en naturtro penis eller være lekne og fargerike. Vår anbefaling er Miss bi fra Fun Factory.

Skal du handle i en fysisk butikk, så spør gjerne betjeningen om deres anbefalinger innenfor ditt budsjett.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This