5
(2)

Å bruke strapon kan være en spennende og god måte å ha penetrerende sex på. En strapon er en dildo eller vibrator som festes på kroppen for å penetrere noen med.

En strapon kan brukes både oralt, vaginalt, analt og mer. Sexleketøyet kan brukes av mennesker av alle kjønn og med alle seksuelle orienteringer. Vi har skrevet en liten guide som forhåpentligvis vil kunne hjelpe deg å velge riktig strapon ut fra dine behov.

Med sele

Det finnes mange ulike typer strapon. Den vanligste har seler som festes rundt hoftene. Noen har også seler rundt lårene for å gjøre dem mer stabile. På de av oss som ikke har penis blir da dildoen plassert omtrent der en penis ville vært. Noen straponer er utformet slik at de av oss som har penis kan plassere den over penis og enten penetrere noen dobbelt eller bruke straponen i stedet for penis.

En variant av denne typen strapon er den hvor dildoen er festet på en truse eller et korsett. Noen varianter med truse har også en buttplug eller dildo som giver kan bruke inni. Noen syns at vibrasjon fra dildoen eller “støt” på vulva når man bruker den er behagelig, men mange sier at de ikke får noen fysisk nytelse av å bruke en strapon som giver. Det kan likevel være veldig flott å se sin partner nyte, å ha en ny rolle, og lignende.

Fordelene med denne typen strapon er at den ikke faller av hvis den er riktig størrelse. Den gir stor fleksibilitet for ulike typer stillinger. Straponer med sele kommer i et vidt utvalg av størrelser, farger og materialer slik at stort sett alle kan finne en som passer. Noen har mulighet for å bruke en hvilken som helst dildo med utvidet bunn i selen. Minus med denne typen strapon kan være at de ikke blir sittende helt inntil kroppen og er utfordrende å støte med hvis de ikke har riktig passform, og at de kan være litt kronglete å ta på seg.

L-formet

Noen straponer ser ut som en L-formet dildo eller vibrator. Disse er ment for å brukes av en person med vagina. Den ene enden av leketøyet skal være inne vagina og holdes på plass ved hjelp av musklene rundt skjeden. Noen liker følelsen av at den presser mot skjedeveggen når man støter, mens andre syns det er ubehagelig.

Fordelen med disse er at de er relativt små og ikke krever mye plass. Noen setter også pris på at det føles og ser ut som å ha en penis. Minus er at de er mer krevende å bruke fordi en må holde dem på plass, og at de ikke passer for alle kroppstyper.

 Strapon med belte

Den tredje hovedgruppen er straponer med belte. Disse har en enkel stropp med mulighet for å feste en dildo eller vibrator i. Stroppen kan for eksempel sitte rundt låret, pannen, armen, haken, eller andre steder, avhengig av hvor lang stroppen er. Disse kan brukes alene som mottager hvis man fester dem rundt en gjenstand.

Fordelen med disse er at de kan plasseres nesten hvor som helst og gir mange muligheter for å være kreativ med ulike stillinger, og de er nyttige hvis man har en bevegelseshemming eller andre funksjonsvariasjoner som gjør det utfordrende å støte med hoftene. (partneren kan selvsagt ri også). Minus med denne typen er at det enkle beltet gjerne gjør dildoen noe mindre stabil og gir større risiko for at den flytter seg eller ramler av.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This