5
(5)

Klitorisstimulatorer har blitt virkelig populære de siste årene. Klitorisstimulatorer bruker lufttrykk for å gi klitoris en skikkelig intens behandling, og mange opplever dem som mer effektive til å gi orgasme enn tradisjonelle vibratorer. Utvalget har eksplodert, og det kan føles overveldende å skulle velge riktig modell blant alle mulighetene. I dagens tips har vi satt sammen en hendig guide til deg.

Denne artikkelen inneholder lenger til en kommersielle samarbeidspartner. 

Originalen

Hvis du ønsker en klassisk variant så anbefaler vi Womanizer Classic. Den er en bestselger i mange sexleketøysbutikker, og Womanizer var merket som først begynte å lage slike stimulatorer. Denne finnes i flere farger og har en silikontupp som kan byttes ut ved behov slik at du finner riktig størrelse for å omslutte akkurat din klitoris. Det er ikke uten grunn at Womanizer har fått så mange fans verden over. Stimulatoren er diskret, effektiv og oppladbar. Start gjerne på laveste styrke når du skal teste den, for denne er det futt i!

Kraftig

For ekstra dype bølger så anbefaler vi Lelo Sona 2 cruise. Den har en funksjon som gjør at den kompenserer når du presser den mot deg. Nå er det slutt på sexleketøy som mister fart og kraft når du nærmer deg klimaks. Med Lelo Sona 2 cruise, så kan du stole på at den gjør jobben helt inn i mål. Sona 2 har også ekstra kraft for å stimulere klitoris i dybden. Klitoris er mye større enn bare den delen som vises på utsiden, og Sona 2 cruise har fått noen til å sprute takket være sin grundige behandling av den.

Søt, morsom og mild

Vil du ha en klitorisstimulator som får deg til å smile på grunn av både design og effekt så kan Pro Penguin fra Satisfyer være akkurat det du trenger. Den er formet som en pingvin med en liten sløyfe rundt halsen, og er så søt at den godt kan stå framme hvis man ønsker det. Skal du kjøpe din første klitorisstimulator så kan dette være en god kandidat på grunn av både den snille prisen og at den har hele spekteret av stimuli fra helt forsiktig til “holde seg fast i sengen”.

Luksus

Melt fra We-Vibe ligger perfekt i hånden, og tar liten plass hvis man skal ta den med på reise. Den har ingen avtagbare deler, er vanntett og oppladbar. Denne er vår favoritt på grunn av det strømlinjeformede designet, det lave lydnivået og den kraftige motoren. Den kan styres både med knapper og app via mobilen. Melt har fått mange gode anmeldelser og er verdt de ekstra kronene den koster sammenlignet med andre modeller. Den passer for å bruke både alene og sammen med partner(e).

Budsjettvennlig

Satisfyer Pro 2 Next Generation er en liten og nett klitorisstimulator, og en god start hvis du ikke har et stort budsjett, eller er usikker på om et slikt leketøy er noe for deg. For mange er dette favorittleketøyet som man stadig kommer tilbake til, og selv om den er billig, så er den absolutt et godt alternativ. Den har kanskje ikke like flott design som de andre leketøyene som er nevnt her, men utseendet er som kjent ikke alt. Den kan levere kraftige orgasmer på løpende bånd, og lades deretter enkelt opp til neste omgang. Pro 2 er den eneste i denne oversikten som ikke er helt vanntett, men den er sprutsikker.

Alle disse stimulatorene har flere programmer, ulike intensiteter og bør brukes med litt glidemiddel på klitoris slik at de får sugd seg fast.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 5

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This