5
(6)

Det er populært å sende bilder av seg selv til en (potensiell) partner. Hvis du har lyst til å ta bilder av penisen din og sende til noen, så har vi noen tips til hvordan du gjør dette på en god måte.

Det aller viktigste er at bildet blir sendt til noen som ønsker å motta det.

Det er ulovlig å sende nakenbilder av noen som er under 18 år, til noen som er under 18 år, eller uten samtykke. Når man flørter kan være et fint tidspunkt å spørre om noen vil ha et slikt bilde. Godta et nei hvis du får det. 

Når du har fått klarsignal har du kanskje et favorittbilde liggende, hvis ikke så er det på tide å ta et. Har mottakeren bedt om noe spesielt?

Hvis ikke så kan du spørre om det er noe de tenner spesielt på. Hvor vil hen at du skal ta bildet? Vil hen at du skal være hard? Husk at det er lov å bruke humor!

Tenk på lyset. Finn et godt opplyst sted å ta bildet og flytt gjerne en lampe for å skape flatterende lys. Blits er ofte ikke det beste.

Prøv deg fram med ulike lysstyrker fra siden, ovenfra, og så videre, til du finner noe du er fornøyd med. Lyset og vinkelen har mye å si for resultatet. Prøv å ta bildet fra ulike vinkler også, og eksperimenter med selvutløseren på mobilkameraet hvis du har det. Vinkelen blir ofte bedre hvis du ikke må holde kameraet mens du tar bildet.

Tenk på omgivelsene. Å dra ned buksa foran speilet på badet med hår på vasken og skittentøy i bakgrunnen er kanskje ikke det beste. Finn et sted med en nøytral og ryddig bakgrunn, eller et spennende sted som bidrar positivt til stemningen.

Husk at bilder du sender til noen kan deles videre. Forhåpentligvis skjer det ikke, men det kan være lurt å ikke ha ansikt og kjønnsorgan på samme bilde i tilfelle det blir spredt.

Tenk også på andre gjenkjennelige tegn som tatoveringer eller gjenstander i bakgrunnen.

Hvis du skal sende bildet til noen du ikke kjenner fra før, eller noen som er anonyme, kan det være ekstra god grunn til å være forsiktig.

 Noen ganger kan det være minst like erotisk å skjule noe helt eller delvis som å vise det fram. Det kan være sexy å se konturen av en ereksjon gjennom en bukse, et bilde tatt i badekaret hvor man kan se litt av penis under vann og skum, eller lignende.

Sort/hvitt stil eller filter kan også gjøre bildet mer erotisk.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 6

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This