4.6
(10)

De av oss som har prostata finner denne en liten fingerlengde oppe i endetarmen, mot ryggen.

Analsex kan være godt for alle fordi analåpningen har mange nerveendinger som gjør det pirrende å bli stimulert der, men det er en bonus å ha en prostatakjertel å aktivere. Så hvordan kan man gjøre akkurat det?

Det er lurt å starte med å stimulere prostata med en finger. For å gjøre det så fører du fingeren inn i analåpningen og føler deg fram mot testiklene (nedover og bakover). Hos noen kan man kjenne prostata som et rundt område med litt annerledes tekstur. En kan massere punktet med fingeren alene, eller gi oralsex eller andre typer sex samtidig. For mange er det nok å stimulere prostata alene for å få orgasme, og denne typen orgasme oppleves ofte som sterkere og mer langvarig enn orgasme via kun penis.

En buttplug kan brukes enten ved å ha den inne mens man har andre typer sex eller ved å penetrere med den. En buttplug vil sannsynligvis gi litt mindre direkte stimuli (avhengig av fasongen) og kan være fin for å utforske forsiktig.

Du kan finne og nyte prostata ved å bruke en vibrator eller prostatastimulator. Det finnes vibratorer og dildoer som er formet for å finne prostata og aktivere det. Prøv deg fram for å finne riktig vinkel og intensitet. Noen oppdager at leketøy med riller er særlig effektive, eller at de liker å bli knullet med strapon.

Er du bekymret for at det ikke skal være helt rent? Da kan du lese vårt tidligere tips om rengjøring her.

Uansett hvordan du velger å gå fram så er det viktig å ta det rolig og å bruke glidemiddel. Det vil gjøre opplevelsen mye bedre.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.6 / 5. 10

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This