4.9
(14)

Etter at vi publiserte Dagens tips «Rengjøring før analsex» ha vi fått inn flere spørsmål om hvordan dette kan gjøres på en sikker måte. Dagens tips handler om nettopp det.

Det er ikke nødvendig å skylle tarmen før man har analsex, men noen liker å gjøre det. Enten fordi de liker å føle seg helt rene, eller bare fordi de syns at det føles godt.

Det er mange ulike måter å gjøre det på, men en enkel metode er å kjøpe en liten ballong med spiss i en butikk som selger sexleketøy. Du fyller ballongen med kroppstemperert vann, tar litt glidemiddel på spissen, og sprøyter vannet inn gjennom anus. Det holder med en runde med vann for å rense endetarmen, og du trenger ikke å ta mer enn det for analsex med fingre eller penis.

Hold deg i nærheten av toalettet, det tar vanligvis kort tid før vannet vil ut igjen. Det er viktig at vannet ikke er for kaldt- det kan føre til kramper, eller for varmt slik at du brenner deg. Hvis vannet som kommer ut ikke er klart, så kan du gjenta prosessen.

Vil du rense lenger opp enn bare den ytterste delen av endetarmen fordi du for eksempel skal fistes eller bruke et langt leketøy, så kan du fylle inn mellom 6-10 ballonger med vann. Prøv å hold igjen vannet til alt er inne. Her gjelder den samme regelen; Hvis vannet ikke er klart så gjentar du prosessen til det er det.

Noen anbefaler å ha litt såpe i vannet, men fordi det kan irritere tarmen, så anbefaler vi å kun bruke rent vann eller saltvannsoppløsning. Saltvannsoppløsning kan du kjøpe på apoteket eller lage selv ved å ha en halv teskje salt i en kopp vann. Du bør ikke gjøre dette for ofte. Maks en gang om dagen, to ganger i uka. Det bør ikke gjøres for ofte. Da kan tarmen miste evnen til å tømme seg selv.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.9 / 5. 14

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This