5
(5)

Vil du gi ditt første kyss eller bare oppdatere teknikken litt? Da er dagens tips for deg.

Aller først er det viktig å få samtykke. Samtykket kan gjerne gis verbalt ved at man spør direkte. Husk at tonen er viktig.

Et åndeløst «Jeg har så lyst til å kysse deg», eller et varmt blikk og «Får jeg lov til å kysse deg?» er bra. At noen tar litt på deg, eller lener seg inntil er et godt tegn. Prøv gjerne å lene deg litt nærmere eller å legge en hånd på noenlunde samme sted som hen gjorde. Trekker hen seg unna eller sier nei, så må det respekteres.

Å nærme seg, men vente litt før du kysser kan være veldig hot.

Det er lurt å ta seg god tid. Start med et mykt kyss før du eventuelt presser litt hardere eller bruker tungen.

Å gi små, fjærlette kyss kan være sexy. Kjenn etter hva slags respons du får. Ikke alle liker tungekyss, eller harde, grove kyss.

Får du positiv respons på det du gjør, så fortsett med det. Det er ikke en konkurranse i å gjøre mest mulig.

Kjenn etter hvordan det føles. Leppene våre er følsomme, og kyssing kan være en hovedrett i seg selv, ikke bare et steg på veien til andre typer sex. Ett enkelt lett kyss på slutten av en bra kveld kan være nok til å gi gåsehud og positive forventninger til neste gang.

Hva skal du gjøre med hendene? La dem gjerne være ved siden, i hvert fall i starten. Det er lett å umiddelbart begynne å la hendene vandre på den andres kropp, men husk at et samtykke til et kyss ikke er et samtykke til å bli tatt på bryster eller rumpe. Hvis dere begge har lyst, så er det ingenting i veien for å utforske hverandre mer, men sørg for å få samtykke til det også.

Dere kan stå oppreist, sitte, eller ligge mens dere kysser. For mange så er det å ligge og kline på sofaen veldig opphissende, romantisk eller spennende. Er det lenge siden du og din kjære har klint? Se om dere kan gjenoppdage gleden ved bare å bruke leppene på hverandre uten å (umiddelbart) gå videre.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 5

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This