5
(2)

Massasje er en fin måte å bli kjent med egen eller andres kropp på, å være nær hverandre, og å ha sex. En god massasje kan være alt fra å bli knadd litt på skuldrene mens man ser på TV, til en full spabehandling. Dagens tips er å gi eller få en massasje.

Husk at massasje ikke må være sex, og heller ikke trenger å føre til penetrerende sex for å være tilfredsstillende og bra. Det å ta på hverandre frigjør blant annet oxytocin, et stoff som får oss til å føle oss nære hverandre og forelsket. Diskuter hva dere vil ha ut av massasjen og hva slags intensitet dere ønsker.

Dere bestemmer hvem som skal være giver og mottager. Kanskje vil dere bytte på? Hvis du bare vil være giver, tenk gjerne litt på om dette har sammenheng med kroppsbilde eller bekymring for å vise deg fram. Hvis din partner tilbyr massasje, test ut om du klarer å fokusere på hens berøring, nytelse og glede over å få gi i stedet for hvordan du ser ut. Vi er dessuten sikre på at den som tilbyr massasje liker kroppen hen ønsker å massere.

Det er ikke nødvendig å være flink eller å ha masse erfaring for å gi en massasje. Prøv dere fram, gi tilbakemeldinger underveis og ha en generøs tabbekvote. Ikke overtenk. Vil dere dra på kurs eller lese bøker om massasje, så kan dere gjøre det, men la ikke prestasjonspress ødelegge for en impulsiv lyst til å ta på hverandre. Det trenger ikke å være riktig teknikk eller nøye planlagt for å føles godt.

Her kan du finne noen tips (på engelsk) hvis du vil være klar til neste gang muligheten byr seg.

Kjøp gjerne massasjeolje slik at opplevelsen blir enda glattere og deiligere. Det er på ingen måte nødvendig å ha olje, men  god duft og varmende olje kan gjøre massasjen enda bedre. Start gjerne med en med nøytral lukt og en olje som kan helles rett fra flasken. Etter hvert så kan det være spennende med en kraftigere duft som alle liker, eller et lys som sakte blir til massasjeolje mens det brenner.

Lag en sensuell atmosfære. Skru ned- eller av elektrisk lys og tenn stearinlys. Sett på behagelig musikk. Sørg for at dere ikke blir forstyrret av ringende mobiler. Finn et behagelig sted å være (det må ikke være sengen). Ha håndklær tilgjengelig og bruk et underlag som tåler massasjeolje.

Øvelse gjør mester. Blir det litt keitete de første gangene så gjør det ingenting. Har dere lyst, så prøv flere ganger og utforsk ulike måter å gjøre det på. Er dere heldige så (gjen)oppdager dere flere erogene soner, får nytelse, og føler et tettere bånd mellom dere etterpå.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This