5
(3)

Er du i et langdistanseforhold, har en kjæreste som du ser sjelden, eller en venn du gjerne vil være nærmere? Her har vi noen tips til hvordan dere kan bygge mer intimitet.

Lag mat og spis sammen via videosamtale. Dere kan velge samme oppskrift, eller lage ulike ting. Bare pass på at det tar omtrent like lang tid slik at dere kan spise samtidig etterpå. Måltider må man gjerne ha uansett, så da kan dere bruke denne tiden til å oppleve noe sammen. Samtaler kan flyte lettere mens man gjør noe. Du konsentrerer deg om det dere gjør i stedet for å være nervøs, og dere har et perfekt samtaletema. For eksempel kan dere diskutere hva slags mat dere liker, mattradisjoner, og gi hverandre tips til matlagingen.

Bestill noe du vet partneren din liker, for eksempel mat, blomster, et Kinderegg eller noe annet og få det sendt til dem. Dette viser at du husker hva de liker. Det trenger ikke å være noe dyrt, eller spesielt romantisk. Kanskje husker du at hen nevnte at det hadde vært kjekt med en ny ladeledning, eller dagbok å skrive i? Legg gjerne med en hilsen eller et kort som sier noe om hvorfor du setter så stor pris på dem, og at du er glad i hen.

Jobb sammen via zoom og flørt i chatten. Hvis det er mulig så kan dere se hverandre jobbe, eller sende meldinger fra tid til annen. Det å se noen du er glad i på en ny måte kan bygge nærhet og lære deg å sette pris på hen på en ny måte. Kanskje oppdager du at hen er helt sjef på kontoret, eller lærer noe om hva slags musikk partneren din liker å høre på mens hen jobber?

Lag memes eller send morsomme bilder eller videoer til hverandre. Slik blir dere kjent med hverandres humor, og kan bygge opp mange referanser for interne vitser.

Spill inn stemmemeldinger eller videoer hvor du sier noe positivt partneren eller vennen din og send den til dem. Det kan være noe du setter pris på ved dem, et ønske om en fin dag, eller noe sexy. Gi gjerne bekreftelse på positive egenskaper. For eksempel nevn at hen er smart, vakker, sexy, morsom, gavmild, varm, eller noe annet som du liker.

Inspirert av en video av @whatsmybodydoing

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This