5
(4)

Det er mange måter å finne partner(e) til gruppesex på.

Hvor man leter kommer litt an på hvem man søker, og til hva slags sex. Det kan være at man har en venn man har hatt lyst til å invitere til mer enn middag, at man vil gå ut og sjekke opp noen, eller at man finner noen på internett gjennom grupper eller annonser. Swingersklubber og lignende er også en mulighet.

Når man planlegger flerkantsex har man kanskje sett for seg hvem som skal være med, eller i alle fall hvordan de skal være.

Skal du skrive en annonse, eller lete etter deltagere på andre måter kan det være en fordel å tenke igjennom hva du/dere skal se etter. Tenk igjennom hva som er absolutte krav og ikke. Vær realistisk og ikke ha for høye forventninger. Høye krav kan skremme bort også mennesker som ville vært aktuelle.

Det er lov å ha preferanser og forventninger, men husk at alle fortjener respekt og er likeverdige. Ikke vær ufin mot de som eventuelt ikke passer inn, og vær varsom med hvordan du formulerer krav og forventninger. Husk at de er mennesker, og at eventuell objektivisering eller fetisjisering må være samtykkende.

Når du skriver en annonse, eller foreslår gruppesex for noen så er det flott å ha med noen ord om hva du/dere har å tilby, og ikke bare hva dere ønsker. Ideelt sett bør de du/dere inviterer være med i planleggingen, og alles behov må ivaretas.

En enhjørning er en bifil (eller panfil) kvinne som blir jaktet på for å passe inn i fantasien til et heterofilt par. Enhjørninger får ofte mange invitasjoner til trekant, men de er ikke umulige å fange.

 Hvis dere sender bilder til potensielle deltagere bør de være nye og uten for mye filter. Sender dere nakenbilder kan det være lurt å velge noen uten ansikt, tatoveringer eller andre identifiserende ting.

Møt gjerne hverandre på et offentlig sted for kjemisjekk før dere avtaler sex. Da får man sett at de møter opp, at de er den de utgir seg for å være, og kjent litt på om dette er noen en kunne tenke seg å ha sex med.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This