4.5
(4)

En enhjørning er en bifil eller panseksuell kvinne som er åpen for en trekant.

Mange søker noen med disse egenskapene for å ha trekant med et par (oftest en mann og en kvinne).

Grunnen til at slike bifile kvinner kalles enhjørninger er fordi de er nokså sjeldne og myteomspunne. Hvis du vil finne en enhjørning så finner du noen tips til hvordan her.

En vanlig tabbe par gjør når de jakter på enhjørninger er at de objektiviserer dem.

Hvis man vet om en slik kvinne i vennegjengen eller kommer over en profil på et nettsted så spør man gjerne med en gang om hun kunne tenke seg å være med på trekant. Det er en ganske sikker metode for å få henne til å føle seg som en ting som bare skal passe inn i deres fantasi.

Et tips er å lese profiler nøye og forsikre seg om at vedkommende er åpen for slike tilbud før du sender melding. Møter dere noen ansikt til ansikt så bør dere også ta det litt rolig. Husk at ikke alle liker gruppesex eller er interesserte i par, uansett seksuell orientering, og de har heller ikke noen plikt til å gjøre det.

Det kan være lurt å lage en kontaktannonse på nettsteder som tillater det eller å lese igjennom andres annonser. Husk å ta med litt om hva dere kan tilby henne, og ikke bare hva dere ønsker. Man kan også oppsøke en swingersklubb eller lignende og håpe at det vil finnes noen dere passer sammen med der.

Husk at hun bør inkluderes i planene. Dere som er et etablert par har parprivilegie i og med at dere kjenner hverandre fra før og vet hva dere fantaserer om.

Det er større sjanse for å finne noen som vil være med på en trekant hvis dere viser interesse for hva hun vil, og tar hensyn til hennes ønsker og behov. Ikke anta at enhjørningen vil være interessert i dere begge, eller i de samme tingene som dere har fantasert om.

Det er selvsagt ikke noe galt med å ville gjennomføre en trekant slik som dere har sett det for dere, men da må man være forberedt på å gå glipp av noen potensielle partnere fordi de ikke passer eksakt inn eller er villige til å gjøre akkurat det dere ønsker.

Husk å ikke bare fokusere på paret når dere har sex. Dere bør trygge henne, inkludere henne og fokusere på alle tre både når det gjelder verbal- og nonverbal kommunikasjon og etter at dere er ferdige.

Med god og åpen kommunikasjon så er det fullt mulig å finne noen å ha trekant sammen med hvor alle er fornøyde etterpå.

 

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This