4.5
(10)

Sprutorgasmer skjer når g-punktet stimuleres og kjertler ved urinrøret skiller ut væske. Dagens tips handler om hvordan man kan få en sprutorgasme.

G-punktet finner man ved å bøye en finger oppover mot venusberget inni skjeden. Det er ca. seks cm inne, og kan føles litt ruglete og annerledes i teksturen enn resten av skjedeveggen når mottakeren er opphisset.

Klitoris er ikke bare den tuppen som stikker fram over urinrørsåpningen, den fortsetter innover også. G-punktet er også i kontakt med klitoris, bare fra innsiden. Mange syns det er deilig å bli stimulert med en fingertupp eller vibrator mot g-punktet, og noen kan få orgasme av dette alene. Andre trenger å få den ytre delen av klitoris behandlet samtidig.

Hvis det kjennes ut som om du må tisse, så er det oftest et tegn på at du er på riktig vei. Tenk at hvis det er urin, så gjør det ikke noe, og la vulva sprute. Viser det seg å være urin, så kan det også være deilig!

Er det en ejakulasjon, så smaker vanligvis ikke væsken noe. De fleste syns sprutingen gir en ekstra dimensjon til sex, men ikke alle liker det. Det er ikke noe i veien for å prøve å finne ut at dette ikke var noe for deg hvis du er en av de som føler det slik. Det er på ingen måte obligatorisk å gjenta det hvis det ikke føltes bra.

En g-punktsvibrator kan hjelpe til med å gi kraftig nok stimuli på riktig sted. Det kan ta tid å nå orgasme, eller å få til å sprute. Tenk på at det ikke er en spurt, men et maraton. Fortsett med å gi andre deler av kroppen oppmerksomhet samtidig som du bruker vibratoren.

Noen typer leketøy som virker på klitoris fra utsiden kan også gi sprutorgasmer fordi de gir nok stimuli til at større deler av klitoris blir påvirket. Dette gjelder blant annet Lelos Sona 2 cruise. Vi anbefaler imidlertid ikke å kjøpe en slik kun for dette formålet, fordi det ikke er så mange som opplever det. Det er større sjanse for å lykkes med en gpunktsvibrator.

Jo mer opphisset; Jo mer tid får kjertlene til å samle væske. Derfor er det lurt å ha andre typer sex før man skal sprute. Oralsex, massasje, fingring, analsex, knulling, og mye mer er deilig i seg selv, og kan bygge opp lagrene i skenekjertlene. Når utløsningen da kommer- med fokus på helt riktig sted, så kan det skape en geysir av nytelse.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.5 / 5. 10

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This