5
(5)

Alenetid er viktig for å la dere savne hverandre og gi gnisten som dere hadde da dere først ble sammen til å gløde igjen. Vær litt hver for dere.

Vær smart når det gjelder konflikter. Si det som bør sies for å unngå bitterhet eller en større konflikt senere. Vit når dere skal legge saker bak dere. Dere må ikke være 100 prosent enige for å avslutte en konflikt, men lytt til hverandres synspunkter.

Skru av mobilen. Vær tilstede i øyeblikket. Ha øyekontakt, ta på hverandre og vis oppmerksomhet.

Gjør noe positivt for deg selv. Minn deg selv på at du er kompetent, smart og sexy. Få en massasje. Selvtilliten og gleden vil smitte over på sexlivet deres. Hva er en ting du kan gjøre for deg selv i dag som vil gi deg økt selvverdi?

Ta på hen som om du mener det. En halvhjertet tafs kan være søtt, men ha gjerne et bevisst forhold til hvor du tar, og hvorfor

Lytt mer til hverandre og still åpne spørsmål. Du kan bli overrasket over hvor stor forskjell dette kan gjøre i hverdagen. Kanskje vil dere bli kåtere og få lyst til å snakke om hverandres nytelse?

Hold deg selv i god stand. Dette handler ikke om å passe inn i skjønnhetsidealer, men kun om å ta seg en dusj iblant, pusse tenner og kle seg i noe en føler seg vel i. Når du føler deg klar for sex og nyter hvordan du ser ut, så er det større sjanse for at dere har (god) sex.

Lett på den mentale arbeidsbyrden. Ta ut søpla, rydd av bordet. Ikke vent til noen spør deg om å gjøre det. Takk meg senere.

Kilde @cyndi_darnell

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 5

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This