5
(6)

Vi mennesker har brukt pisk som sexleketøy i lang tid, og tanken på å piske eller å bli pisket opphisser fremdeles mange.

Tiltrekningen ligger sannsynligvis både i at det er litt tabu, litt risikabelt og at en del av oss liker å leke med smerte.

Hvordan man bruker en pisk kommer an på hva målet er. Noen liker floggere, en pisk med et relativt kort håndtak og mange remser. Disse kan være lagd av for eksempel lær, gummi eller tau. Andre liker ridepisker eller andre smale pisker. Det finnes mye å velge i, og de brukes på litt ulike måter.

Floggere kan være tunge og lange og gi en dump følelse når man blir slått med den. Dette kan være behagelig som en massasje, sensuelt når man stryker over kroppen med den, eller gi smerte. Disse piskene sprer kraften fra slaget utover og lager vanligvis ikke så lett merker. Når du bruker flogger er det viktig å tenke på avstand. Pass på så du ikke slår over og rundt kroppen. Ent planlagt smekk på rumpa blir ofte ikke så populært hvis pisken går rundt og treffer testiklene.

Smale pisker som ridepisker gir en mer sviende følelse, og fordeler kraften fra slaget på et mindre område. Derfor lager de lettere merker. Ridepisker kan brukes som accessoirer til et stramt antrekk, til å løfte haken til din partner og få dem til å se deg inn i øynene, eller for å slå med.

Pisker bør brukes på kjøttfulle deler av kroppen, som på rumpa og bak på lårene. Unngå å slå på ledd, nederst på ryggen, og steder med lite “polstring”. Husk aktivt samtykke (bare ja betyr ja) og å lese partneren din underveis. Bruk gjerne stoppord. 

Før man bruker pisk på en partner, så anbefales det å kjenne på hvordan pisken føles på seg selv, og å øve på treffsikkerhet på en sofapute eller lignende. Når man blir mer erfaren, kan man eksperimentere mer med kraft og plassering så lenge det er innenfor deres grenser.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 6

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This