5
(3)

I dagens tips handler det om hvordan man bruker en strapon. En strapon er en type sexleketøy som festes på kroppen, for eksempel en dildo med en sele, som gjerne brukes til å penetrere noen med.

En strapon kan brukes av og sammen med mennesker av alle kjønn, og med alle seksuelle orienteringer. De finnes i mange varianter, så forhåpentligvis vil du finne en som passer til ditt behov. Vi har tidligere skrevet om hvordan man velger riktig strapon. 

Øv gjerne på å ta på deg straponen slik at dere slipper å bruke mye tid på det når dere skal bruke den for første gang. Hvis den har regulerbare stropper er det lurt å stille dem inn på forhånd. Du kan alltids justere underveis hvis det trengs. Venn deg også til hvordan den føles og hvordan du ser ut med den på. Kanskje syns du det ser rart ut og begynner å le, eller du kan føle deg skikkelig rå og like følelsen bedre enn du trodde.

Ikke vær redd for å guide straponen med hendene når du bruker den. Det viktigste er å nyte, og man får ingen ekstrapoeng for å ikke ta på dildoen underveis.

Hvis du skal bruke straponen til anal eller vaginal penetrasjon så er det viktig å finne en stilling som er behagelig både for giver og mottager. Prøv gjerne noen ulike varianter alene før du inkluderer partner og kjenn på hvordan det er å støte. Får du beveget deg slik du vil, og hvordan oppfører straponen seg? Kanskje er det noen stillinger hvor den sitter bedre og er lettere å manøvrere? Husk at det er helt greit å bytte stilling hvis noe ikke føles riktig. Bakfra er gjerne det enkleste å starte med.

Det å pule noen kan være forvirrende i starten. Hvis man ikke har gjort det før kan det bli litt nøling både med å finne riktig hull og få dildoen inn, man kan kjenne at man ikke er vant til å bruke disse musklene på akkurat denne måten, og man må kommunisere for å finne en stilling og vinkel som passer for begge to. Husk at det er helt naturlig å bruke litt tid på å finne ut av det i begynnelsen, og vær tålmodig med deg selv.

Straponer er laget for å imitere følelsen av å ha en penis, men fordi man ikke kan føle noe gjennom dildoen så kan det være bra for giveren å legge til noe som gir hen også fysisk nytelse. Det kan være å bruke en vibrator i straponen slik at man kjenner vibrasjon mot vulva, en hul dildo som man kan ha sin egen penis inni, å runke sin egen penis samtidig, en buttplug, eller et leketøy som stimulerer klitoris under straponen.

Selv om det er mest vanlig å bruke strapon til anal eller vaginal sex, så kan den også brukes til oralsex, rollespill, og mye annet. Det kan hjelpe å tenke på den som en ekte penis. Hva ville du brukt den til?

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This