3.9
(16)

Penispumper kan brukes av de av oss som har utfordringer med å få en hard nok ereksjon, som opplever at ereksjonen ikke varer lenge nok til å gjøre det vi ønsker og de som bare vil ha en reisning som varer lenger og er større og hardere. Dagens tips handler om hvordan man bruker en penispumpe.

Penispumper kan kjøpes i butikker som selger sexleketøy eller seksuelle hjelpemidler. Hvis du har sexologiske utfordringer, så kan du søke om å få en penispumpe via fastlegen din.

De av oss som har en penis har noen ganger svært høye forventninger til hvor lenge man skal kunne ha reisning, eller hvor hard den skal være. Det er viktig å ha realistiske forventninger slik at man ikke er misfornøyd uten grunn. Husk også at det er mange deilige måter å ha sex på som ikke krever en hard penis.

En penispumpe består ofte av et langt rør med en elektrisk eller manuell pumpe i den ene enden og en åpning i den andre. Når du skal bruke den så setter du den mot underlivet og putter inn penisen din inn i røret. Sørg for at enden blir sittende tett mot huden slik at det ikke kommer luft inn. Det kan være lurt å barbere seg rundt penis før du bruker pumpe slik at den får skikkelig hudkontakt og du unngår lekkasje av luft, eller å bli lugget av hår i klem. Bruk glidemiddel rundt penisroten.

Når penis er inne i røret så setter du på pumpen (eller pumper selv hvis den er manuell). Testiklene skal være på utsiden. Det vil oppstå et vakuum i røret som øker blodtilførselen til penis.

Ta deg tid og kjenn på hva som er riktig trykk. Det skal ikke være smertefullt. Du kan pumpe litt i gangen og ta pauser innimellom. Når penis er hard nok, så tar du på penisringen for å holde på ereksjonen. Noen pumper har «innebygd» penisring som kan slippes løs når du er ferdig med å pumpe. Når penisringen er på, er du klar til å ha sex.

Velg gjerne en større penisring først og gå ned i størrelse hvis du kjenner at den ikke er stram nok til å holde på trykket. Penisringer er gjerne ganske tøyelige, så ikke la deg skremme hvis den ser liten ut i pakken. Velg gjerne en som har små «håndtak» på siden som gjør den lett å ta av og på, og bruk glidemiddel.

Penisringen bør ikke sitte på i mer enn 20 minutter, maks i 30 minutter.

Hvis du ønsker å fortsette etter det så kan du ta av ringen og la blodtilførselen normalisere seg i noen minutter før du bruker pumpen på nytt.

Prøv gjerne pumpen alene før du eventuelt har sex med partner(e) slik at du blir trygg på hvordan den fungerer, finner riktig trykk og riktig penisring i ditt eget tempo.

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

3.9 / 5. 16

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This