5
(4)

Kjært barn har mange navn sies det, og det stemmer i alle fall for masturbatorer. Ett av dem er «sjømannsbrud», og dagens tips handler om bruken av disse. 

De kalles sleeves, lommemus, runkemuffer, sjømannsbrud, løsvagina og mer. Dessverre har det vært litt tabu for mennesker med penis å eie et sexleketøy, men i løpet av de siste årene er det blitt mer åpenhet og aksept rundt det. Samtidig har det kommet mange nye og spennende produkter på markedet, blant annet gode masturbatorer.

Hvis du har kjøpt deg en masturbator, eller lurer på om du skal gjøre det, så har vi laget en liten guide for hvordan de brukes.

  1. Masturbatorer trenger glidemiddel for å brukes. Husk å ikke bruke silikonbasert glidemiddel i en masturbator som er lagd av silikon. Vannbasert skal passe til alle slike leketøy. Tilfør rikelig med glidemiddel i masturbatoren.
  2. Før penis inn i masturbatoren. Hvis det er en elektrisk masturbator, så skrur du den på og den vil vibrere og/ eller føre sleeven opp og ned langs penis. Hvis den er manuell så bruker du hånden eller underkroppen for å føre penis inn og ut av leketøyet.
  3. Du kan ejakulere inne i masturbatoren når/hvis du får orgasme.
  4. Vask masturbatoren med leketøyrens og legg den et egnet sted for å tørke etter bruk, så er den alltid klar når du vil bruke den.

Ønsker du variasjon så kan du varme leketøyet under lunkent vann før bruk, variere trykk eller tempo, eller ha ulike typer masturbatorer.

En masturbator kan brukes alene eller sammen med en eventuell partner. For mange er et slikt leketøy et fint hjelpemiddel når man ikke kan eller vil ha penetrerende sex med hverandre, et onanihjelpemiddel, og et sexleketøy som gir ekstra nytelse og velkommen variasjon.

Masturbatoren på bildet er manuell, og den kan festes til veggen, for eksempel i dusjen.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This