5
(4)

Mange av oss skulle ønske at vi (eller våre partnere) kom med en påknapp som gjorde at vi umiddelbart var klare for sex. Slik fungerer det dessverre sjelden. Det som kan fungere er å finne starterne våre, og formidle dem til våre partnere.

Vet du allerede hva som tenner deg? Da er halve jobben gjort. Kanskje vet du at du er ekstra kåt når du våkner, at du føler deg sensuell etter et bad, eller at du blir myk som smør hvis partneren din gir deg en massasje? Da er det flott å fortelle det til dem, slik at de vet hvor de kan starte for å få deg i gang.

Alt vil ikke virke hver gang, og det er viktig å være bevisst på at selv om man har gjort A, så må man absolutt ikke gjøre B. Samtykke må uansett alltid være til stede. Det er viktig at vi ikke presser oss selv til å gi noe som vi vet at kan tenne oss selv eller andre, eller at man påfører skyldfølelse ved å si “Nå har jeg gjort alt dette for deg”. Vi bør gi av lyst og overskudd.

Hvis du er usikker på hva dine på-knapper er, så tenk etter til da du var skikkelig kåt sist. Hvor var du? Hva gjorde du? Var det en lukt, en følelse, noe du kjente fysisk, noe du så eller smakte som skilte seg ut? Hva gjorde din partner? Var du alene? Hva tenkte du på?

Ved å stille deg selv disse spørsmålene så kan du bli mer kjent med ditt eget tenningsmønster. Du kan prioritere fysisk kontakt eller sex når du vet at du skal gjøre noe som tenner deg, og sørge for at partner(e) er med på laget. Slik legger dere til rette for mer lyst.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This