5
(3)

Har du forsøkt å eksperimentere med underkastelse uten å lykkes, eller har et ønske om å bli flinkere? Da er dagens tips for deg.

Først kan det være lurt å tenke igjennom det grunnleggende: Var leken samtykkende, og hadde dere avklart hva som skulle skje og deres mål med rollespillet på forhånd? Kommunikasjon er viktig i BDSM, og det er fort gjort å havne litt på siden av hverandres ønsker hvis ikke forhandlingene var grundige nok. Kanskje skjønte ikke den dominante hva som var forventet av hen.

Lar du den dominante bestemme? Hvis man bruker litt tid på å komme inn i rollen, eller ikke føler at den dominante tar styringen slik man hadde forventet, så er det lett å komme med mange forslag og kanskje ta initiativet fra den dominante. Vær tålmodig og se om din partner finner ut av det.

Får du det du ønsker og har du kommunisert hva det er? Husk at dominante ikke er tankelesere.

Føler du at din partner ikke ser deg mens dere leker og blir demotivert? Ta gjerne en timeout eller ta med hva slags oppfølging du ønsker i forhandlingene. Mange liker ikke å bli gitt ordre uten å få straff hvis de ikke blir utført eller uten å få skryt for utført jobb, men noen dominante tenker at det er nok å gi oppgavene, og at å gjøre det man får beskjed om burde være tilfredsstillelse nok i seg selv.

Finn din egen stil. Mange dominante har tanker om hva slags type underdanige de ønsker seg, men det er minst like viktig at du finner den rollen som passer for deg. Ikke bare godta den rollen du blir tildelt, men test ulike måter å underkaste deg på. Kanskje har du ikke lekt med riktig type dominant? Hvis du ønsker å være en liten prinsesse som blir beundret og brukt, men blir behandlet som en slave, eller omvendt, så kan det fort bli feil.

Bekrefter du den dominante? Det er lett å tenke at de dominante klarer seg selv, men det er ofte positivt for å bygge opp sin dominante partner å si hva man setter pris på, og bemerke nye ferdigheter eller annet. Jo mer mestringsfølelse og selvtillit hen får, jo mer positivt for deg.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This