5
(2)

Et av de viktigste spørsmålene å stille seg før man har sex er hva målet skal være.

Etter sex kan man oppleve å ikke føle seg helt tilfreds, og det kan skyldes at man ikke fikk det man ønsket ut av opplevelsen. For å få det man vil er det viktig å vite hva det er. Dagens tips handler om å fokusere på målet.

Noen grunner til å ha sex er fordi man er kåt og ønsker å tilfredsstille lysten, å oppleve nærhet, å bekrefte forholdet, å få orgasme, å lage barn og å eksperimentere. Så lenge sexen er samtykkende så er det ingen dårlige grunner til å ha sex. Sex inkluderer også et stort mangfold av aktiviteter, som for eksempel å onanere.

Tenk på sex du har hatt eller har lyst på og hva du vil ha ut av den. Det kan fortelle deg noe om motivasjonen til å ha sex. Liker du å bli sett og få høre at du er attraktiv? Syns du det er deilig med fysisk berøring? Gleder du deg til å sove godt eller å slappe ordentlig av etter å ha hatt sex?

Kanskje vet du allerede hva dine grunner til å ha sex er. Da kan du si til eventuelle partnere hva det er, og samtidig få vite deres grunner. Dette bør være et fast tema i forhandlinger.

Hvis den ene ønsker seg hard og intens sex for å få ut energi og den andre har lyst på rolig og kjærlig sex, så må man kanskje bli enige om hvem som skal få oppfylt ønsket sitt den dagen eller finne et kompromiss. Det er viktig å unngå at den ene ender opp med å ha sex hen ikke vil ha. Kanskje må man rett og slett vente til en dag man har sammenfallende mål.

 Det er til stor hjelp både for oss selv og vår(e) eventuelle partner(e) å vite hva man vil ha ut av sexen. Hvis du har sex og ikke får orgasme så kan det være frustrerende, men det kan hjelpe å sette søkelys på de andre grunnene du har til å ha sex og at noen av dem kanskje ble oppfylt.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This