5
(1)

Dagens tips handler om pinlige øyeblikk. Hva gjør du når du har sex og det skjer noe flaut?

Når vi har sex med noen så vil vi gjerne at de skal se oss fra vår beste og mer sexy side. Men plutselig så setter man albuen på håret til den en har sex med og lugger dem, ramler av senga eller spruter på et uheldig sted.

Det kan være fristende å ignorere det hele og håpe at ingen la merke til det, men ofte er det best å snakke om det. Det må ikke skje akkurat der og da, kanskje vil dere bare fortsette, men det er en god ide å snakke om det etterpå. Hvis ikke er det lett å bekymre seg for at den/de andre tenker at det var verre enn det egentlig var.

Husk at musefiser (luft som kommer ut av vagina og lager en fiselyd), fjerter, kroppsvæsker, og så videre bare er resultat av naturlige kroppsfunksjoner.

Det er absolutt ikke noe å skamme seg over. Det er selvsagt ikke ideelt å fise uten samtykke mens noen rimmer deg, men forhåpentligvis så møter man forståelse for at det ikke ble gjort med vilje.

Mye av det vi tenker på som flaut er egentlig ikke noe å bekymre seg for, men i en slik intim situasjon så kan usikkerhetene våre bli forsterket. Når man ser sex i hollywoodfilmer eller i porno så får man nesten aldri se flaue øyeblikk. Husk at stort sett alle opplever pinlige øyeblikk og at det er en helt vanlig del av det å ha sex.

Det å le er en vanlig reaksjon på nervøsitet, og det er ikke rart om man kanskje begynner å le på et upassende tidspunkt under sex. Hvis du er redd for at dine partnere trodde at du gjorde narr av dem, så anbefaler vi å si at det å le bare var en ufrivillig reaksjon og ikke handlet om dem i det hele tatt. Kanskje vil de ta det som et kompliment at du var litt nervøs?

Klarer man å le sammen av det som skjedde og gå videre, så er det kjempebra. Det er befriende og løser opp stemningen. Det å ha humor er sexy, og det å vise at man ikke tar seg selv eller andre så høytidelig er positivt.

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This