5
(1)

Forskning viser at voksne ikke er enige om hva sex er.

Noen inkluderer bare penis i vagina- sex i begrepet, mens andre tenker på alle handlinger som gir seksuell nytelse som sex. Dagens tips er å tenke over hva sex er for deg.

Hva kan du finne ut av å gjøre det? Du kan blant annet lære noe om hva du har lært om sex tidligere, hva du prioriterer, hva slags sex du har hatt, og hva du vil prøve. Kanskje vil du utvide definisjonen nå når du har tenkt på det?

Hvis du har partner(e), så diskuter det gjerne med dem også. Hvis dere ikke har samme forståelse av ordet, så snakk gjerne litt om hva det betyr. Kanskje tyder det på at dere har ulike forventninger og ønsker når dere skal ha sex. Dette trenger ikke å være negativt, men å snakke om det kan bidra til å oppklare misforståelser eller åpne en nyttig samtale.

Sex kan være intimitet, alenetid, trøst, overskudd, adrenalinkick, og så videre. Å tenke over hva det er og hva det gir deg kan hjelpe deg med å prioritere sex og nytelse høyere, å se klarere hva du trenger og gi deg mulighet til å fri deg fra forventninger fra andre, eller fordommer du selv har internalisert.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This