5
(3)

Den romantiske kjærligheten er vidunderlig å oppleve når den er gjensidig, men vi må ikke glemme at det finnes mange andre former for kjærlighet også.

Det at du ikke har en romantisk partner akkurat nå betyr at du har mer tid til å feire de mange andre formene for kjærlighet. Du kan dyrke vennskap, ha kontakt med familie, engasjere deg i et lag eller en forening, eller jobbe med å lage flere meningsfylte relasjoner som gir deg noe positivt. Det vil ikke erstatte den romantiske kjærligheten, men det har en egen verdi, og kan gjøre savnet litt mindre presserende.

Har du kjæledyr? Det er en viktig måte å vise og få kjærlighet på for mange. Du kan kanskje lære kjæledyret ditt noe nytt, finne andre som har samme type dyr og dele gleden, eller ganske enkelt bruke mer tid på det. Det blir sikkert dyret glad for også.

Kollegaer kan være både gode samarbeidspartnere og folk vi er glade i. Ta initiativ til å møtes utenfor arbeidsplassen også. Kanskje fungerer dere veldig godt som venner også? Vi tilbringer ofte mye tid på jobben, så hvis man har lyst til å møtes enda mer, så er det et godt tegn for vennskapet.

Naboer kan bli viktige for oss både av praktiske grunner og som venner. Ikke bare er det smart å ha et godt forhold til naboene sine slik at man kan passe hverandres postkasser eller få låne en kopp sukker hvis det trengs, men kanskje kan det bli noen som man har det hyggelig sammen med i hverdagen også.

Vær flink til å si at du er glad i folk. Vær modig og prøv å bli kjent med mennesker som du føler tiltrekning til også som venner. Livet kan by på så mange slags kjærlighet, og det er positivt å utvide nettverket sitt med folk man har kjær.

Singeluke på Seksualitet24.no – Denne uka har vi fokus på de av oss som er single. Inspirert av en artikkel i Psychology Today så vil vi komme med et nytt tips hver dag.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This