5
(1)

Husdyr er søte og gir mye glede i hverdagen. Dyr skaper liv og røre og det kan være positivt å se at en fast eller potensiell partner er glad i dyr og tar godt vare på dem. Det er ikke uten grunn at det å ta med en valp i parken har rykte på seg for å være et godt sjekketriks.

De av oss som har husdyr kan dessverre også oppleve at de kommer i veien for romantikken. Det kan handle om at pliktene ikke blir fordelt slik man hadde planlagt eller at man føler at partneren bare bruker tid på dyret. For å unngå dette bør man kommunisere ærlig rundt oppgaver og tid man bruker på dyrene og forsøke å komme til enighet.

Husdyr kan også ødelegge stemningen ved å være på feil sted på feil tid. Stemningen kan raskt snu hvis man er midt i het elskov og plutselig møter blikket til den nysgjerrige hunden som sitter og peser og ser på, eller blir forstyrret av en mjauende katt som hopper opp i sengen. Noen husdyr kan også bli sjalu når eieren får seg en partner, og man må bruke tid på å vise dem at partneren er trygg og skal aksepteres.

Det kan være lurt å lære husdyrene at soverommet er forbudt område, eller å stenge dem ute mens man har sex. Kanskje må man bestikke dyret med en leke eller litt mat, men da får man i det minste konsentrert seg om partneren sin, og slipper distraksjoner eller å måtte avbryte.

For mange er det hyggelig at husdyrene sover i sengen sammen med en, men det er viktig å ta et bevisst valg om hvordan man vil ha det i stedet for at det bare blir slik.

Plutselig kan man oppdage at dyret tok mye mer plass enn man hadde tenkt, og det er mye lettere å lære kjæledyret at det må være alene utenfor soverommet når det er valp/kattunge, enn når det er blitt stort.

Så slipper man forhåpentligvis å bli forstyrret av hunden som uler ensomt utenfor fordi den er fornærmet for å bli kastet ut av soverommet.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This