5
(7)

Når sex omtales eller vises i media er det ofte den akrobatiske, «perfekte», utfordrende eller ekstreme sexen man hører om. I dag handler dagens tips om å sette pris på hverdagssexen.

Vi har lett for å sammenligne oss med andre, men det er viktig å huske at når vi forteller om noe så er det gjerne fordi det var nytt, noe vi opplevde som spesielt bra, eller som vi har lyst til å skryte av. For eksempel så kan man nevne at en har prøvd å bruke strapon eller har hatt sex utendørs, men når var sist du hørte noen si at de hadde helt ok sex som varte i tre minutter i går, og det var fint? Kanskje er det ikke den sexen man skryter av, men den kan også være dypt tilfredsstillende og viktig. Det å ta på og være gode mot hverandre i hverdagen er bra for forholdet. Det frigir oxytocin, et stoff som gir oss velvære og er en fin måte å bekrefte tiltrekning og kjærlighet på.

Sex som ikke varer så lenge, for å få sove, glad for å se deg igjen igjen- sex, klining, onani, og så videre er alle gode måter å ha sex på for mange. Det ikke alltid de største eller mest imponerende tingene en har gjort som man tenker på i stille øyeblikk. Kanskje tenker man på den deilige orgasmen man ga seg selv i dusjen i morges, hvordan partneren pjusket en på armen mens man så på film, eller den raske oralsexen man ga rett før middagsgjestene kom. Dette er også godt og tilfredsstillende.

Neste gang du tenker på sex du har eller som du savner, så tenk gjerne litt på hva det er du setter aller mest pris på og ønsker mer av. Kanskje blir du påminnet om at en ikke alltid må sette av masse tid eller gjøre noe nytt for å ha opphissende og livsbejaende sex.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 7

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This